Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 09.10.2013
Am batut uleiul cu zaharul, am adaugat apa, otetul, praful de copt si bicarbonatul. Am amestecat totul bine apoi am pus faina, cacaua si sarea. Am amestecat bine sa nu ramana cocoloase. Am uns o tava cu ulei (nu am apetat-o cu...
mai multe
publicat la 13.04.2014
Set de 2 borcane de depozitare
Pensula de patiserie
Unghiera BISALUO
Veioza OSVINO, LED
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Tava pentru servire Jalz Jalz
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 11:02
ieri la 10:50
de Constelatialeu 9
pe 08.11 la 16:18
pe 07.11 la 17:01
pe 07.11 la 16:32
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
Adele
iSyc 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
cative 1
Rocsi 9
458 puncte
Sidy 1
200 puncte
Lau 9
159 puncte
Andra_Constantinescu 6
112 puncte
mihaelar63 9
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Chec cu cacao (reteta de post)
Am batut uleiul cu zaharul, am adaugat apa, otetul, praful de copt si bicarbonatul. Am amestecat totul bine apoi am pus faina, cacaua si sarea. Am amestecat bine sa nu ramana cocoloase. Am uns o tava cu ulei (nu am apetat-o cu...