
publicat la 04.04.2016
publicat la 15.03.2016
publicat la 07.03.2016
Să nu repeţi povestea de data trecută, când ai înghiţit un borcan întreg de ardei iuţi şi ţi s-a părut că totul devine albastru. Noi te-am prevenit, tu faci ce vrei.
Bucataras.ro
[email protected]
Croissante fresh cu cascaval si pesto
Am pregatit intai sosul pesto: o mana de frunze proaspete de busuioc, pe care le-am spalat si zvantat putin, dupa care le-am pus in mojar impreuna cu putina sare de Hymalaia si o lingurita muguri de pin. Am obtinut destul de repede o pasta in care am adaugat si un strop de ulei de...
Sandwich cu somon fume si parmezan
Am uns feliile de paine cu unt pe cate o parte, apoi am pregatit dressingul. Am asezat pe una dintre ele frunze de rucola si pe cealalta fasii de parmezan. Peste rucola am pus dressing, iar peste parmezan fasii de somon. Am taiat lamaia felii subtiri si am pus peste dressing, iar...