Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.11.2013
Pe abur se topeste ciocolata cu uleiul pana capata consistenta unei smantani. Este primul pas care se face. Mod de preparare blat: Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul, se bat pana se intaresc din nou, se adauga nuca, faina si...
mai multe
publicat la 30.11.2013
Cantar digital pentru bucatarie
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Termometru cu ecran LCD
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Set de 2 incaltatoare
Placa de tocat fata-verso
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 06:40
ieri la 11:51
pe 25.11 la 11:03
pe 24.11 la 09:24
pe 21.11 la 17:39
de Adele 4
8 comentarii
de vasimur 4
de Andra_Constantinescu 6
7 comentarii
6 comentarii
5 comentarii
9 voturi
8 voturi
7 voturi
6 voturi
MotanLaOale
vasimur
Cris2711 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
bucatariamea 1
anca36 1
alexandra_marcu 1
Andra_Constantinescu 6
1399 puncte
Valclaudia 9
500 puncte
Adele 4
319 puncte
Rocsi 9
316 puncte
Lau 9
66 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura Oana, cu crema caramel si nuca
Pe abur se topeste ciocolata cu uleiul pana capata consistenta unei smantani. Este primul pas care se face. Mod de preparare blat: Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul, se bat pana se intaresc din nou, se adauga nuca, faina si...