publicat la 04.01.2015
publicat la 02.01.2015
publicat la 02.01.2015
De data asta nu mai scapi fiindca cineva o sa nimereasca. Dupa doar doua incercari, cifrul de la centura de castitate. Desi te temi de ce va urma, la final esti chiar incantat/ a sa-ti schimbi statusul pe facebook in “It’s complicated”.
Bucataras.ro
[email protected]
Supa de vara
Se caleste ceapa cu putina boia si se adauga apa calduta cu cuburile de legume, varza taiata suptire, gulia, morcovul si patrujelul radacina cubulete. Se lasa la fiert pana morcovul e fiert si se adauga bulionul, mararul, se complecteaza cu sare sau vegeta si se mai lasa 2-3 minute dupa...
Ciorba de vitel simpla
Eu am calit ceapa si am aduagat morcovii taiati rondele si carnea cubulete, am lasat cam 5-6 minute si am adaugat apa (nu am masurat sa vad cat) si am adaugat boia piper si cuburile de legume. Am lasat la fiert pana au fost morcoveii moi si am adugat cartofi. Spuma de la carne trebuie indepartata...
Ciorba de cartofi cu afumatura
Taiem ceapa solzisori si o punem la calit in ulei, adaugam morcovul razuit si gogosarul cubulete si lasam pana ceapa devine aurie. Punem costitele si le lasam un pic in ulei si adaugam apa si radacina de patrunjel. Am lasat la fiert o ora costita dupa care am pus cartofii taiati cubulete. Cand...
Supa crema de mazare cu crutoane iuti
Supa: Se caleste ceapa iar cand devine aurie se pune morcovele razalit, se pune mazare si se lasa la sa fiarba 10 minute. Se strecoara mazarea si se mixeaza cu blenderul impreuna cu mararul. Se adauga din apa in care a fiert mazare dupa preferinta. Crutoanele: Painea se taie cubulete,...