Blatul - batem albusurile spuma cu zahar ,adaugam galbenusurile, untul topit, faina treptat. Se adauga praful de copt stins si cacaoa. Facem testul scobitorii , dupa ce a trecut testul scoatem din cuptor mai lasam sa se raceasca si incep sa...
Se separa albusul de galbenus.
Albusurile se bat spuma cu cele 11 linguri de zahar.
Se adauga galbenusurile,laptele treptat,uleiul tot treptat si faina la fel.
Se adauga esenta de vanilie,coaja de lamaie si lingura de bicarbonat stins cu...
Se pune 2 litri de apa intr-o oala impreuna cu zaharul si sarea si o lasam pana da in clocot si adaugam mucenicii;
se lasa si acestia sa fiarba .
Cand s-au fiert se adauga rom cam un capacel ,coaja de lamaie ,nuca si scortisoara.
Pentru blat
Batem albusurile spuma cu zahar,adaugam un praf de sare, incorporam faina cu praful de copt, amestecand usor, si adaugam cele 3 linguri de nuca de cocos. Omogenizam.Punem compozitia in tava si nivelam.
Dam la cuptor, dupa ce...
Se dizolva drojdia in apa calduta si se pune intr-un bol alaturi de unt
Se amesteca pana se dizolva complet untul
Se adauga faina pana obtinem un aluatul la fel ca cel de gogosi
Se lasa la crescut,dupa ce a crescut se unge tava cu ulei...
http://omeglechat.love/
is an anonymous social networking platform where users can engage in text and video chats with strangers worldwide. It offers a unique way to meet new people and share thoughts without the need for an account. To use Omegle, simply visit the website, choose between text or video chat options, and start conversing with random users. The effects of Omegle can be both positive and negative; it promotes global friendships but can also expose users to inappropriate content or cyberbullying. Overall, it’s a fun way to connect, but users should exercise caution and prioritize their safety while online.
Bounty Bars
Blatul - batem albusurile spuma cu zahar ,adaugam galbenusurile, untul topit, faina treptat. Se adauga praful de copt stins si cacaoa. Facem testul scobitorii , dupa ce a trecut testul scoatem din cuptor mai lasam sa se raceasca si incep sa...