Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Brasov
Bucataras din 05.07.2014
Cartofii se spală bine, se fierb în coajă și apoi se scobesc lăsând foarte puțin miez pe coajă cât să nu se desfacă. Cașcavalul ras, baconul, ceapa și ardeiul tocate se pun în cartof până când acesta se umple puțin mai mult de jumătate. Apoi se...
publicat la 15.07.2014
Și azi îți saluți prietenii cu tradiționalul "De mâine mă apuc de slăbit". Oare de ce îți răspund doar cu un zâmbet înțelegător?
Veioza OSVINO, LED
Suport pentru ustensile de bucatarie
Coaster extensibil Cook Concept
Set de 2 recipiente pentru cereale
Unghiera BISALUO
Tava pentru servire Jalz Jalz
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de bucatarasa 1
ieri la 18:08
ieri la 18:00
de RODIMUR 8
ieri la 17:53
de Bucataras 6
pe 29.11 la 09:59
pe 29.11 la 09:49
de oanapl 7
11 comentarii
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
4 voturi
Rocsi
RODIMUR
Rahela Velicu 6
Ureaza-i "La Multi Ani!"
rodica_m 1
luciancj 1
andreigiuk 1
oanapl 7
1103 puncte
Panacris 9
1014 puncte
RODIMUR 8
165 puncte
Rocsi 9
133 puncte
vasimur 4
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Cartofi umpluti
Cartofii se spală bine, se fierb în coajă și apoi se scobesc lăsând foarte puțin miez pe coajă cât să nu se desfacă. Cașcavalul ras, baconul, ceapa și ardeiul tocate se pun în cartof până când acesta se umple puțin mai mult de jumătate. Apoi se...