Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Brasov
Bucataras din 05.07.2014
Cartofii se spală bine, se fierb în coajă și apoi se scobesc lăsând foarte puțin miez pe coajă cât să nu se desfacă. Cașcavalul ras, baconul, ceapa și ardeiul tocate se pun în cartof până când acesta se umple puțin mai mult de jumătate. Apoi se...
publicat la 15.07.2014
Azi esti sefa telecomenzii!
Cantar digital pentru bucatarie
Coaster extensibil Cook Concept
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Placa de tocat fata-verso
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:35
pe 19.09 la 15:51
pe 19.09 la 15:30
pe 19.09 la 11:01
de RODIMUR 8
pe 18.09 la 15:13
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
vasimur
Caty 3
Ureaza-i "La Multi Ani!"
SimonaP 1
Rocsi 9
1210 puncte
oanapl 8
1067 puncte
vasimur 4
213 puncte
RODIMUR 8
154 puncte
mihaelar63 9
117 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Cartofi umpluti
Cartofii se spală bine, se fierb în coajă și apoi se scobesc lăsând foarte puțin miez pe coajă cât să nu se desfacă. Cașcavalul ras, baconul, ceapa și ardeiul tocate se pun în cartof până când acesta se umple puțin mai mult de jumătate. Apoi se...