Cum se prepara Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor:
Pune făina în bolul robotului, adaugă drojdia uscată și amestecă ușor.
Pune sarea, zahărul, apoi adaugă apă călduță, oțetul și puțin ulei.
Începe frământarea de la o...
Cum se prepara Plăcinta rulată cu brânză - Rețeta simplă ca în copilărie:
Pune făina în bolul robotului, adaugă drojdia uscată și amestecă ușor.
Pune sarea, zahărul, apoi adaugă apa călduță, oțetul și puțin ulei.
Începe...
Cum se prepara aceste Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană:
Pune făina în bolul robotului, adaugă drojdia uscată și amestecă ușor.
Pune sarea, zahărul, apoi adaugă apa călduță, oțetul și putin ulei.
Începe frământarea de la...
Cum se prepara Plăcinta gustoasă cu spanac și telemea - Rețeta simplă și ușoară:
Curăță și toacă mărunt ceapa verde și usturoiul, apoi călește-le ușor în puțin ulei de măsline.
Adaugă spanacul și lasă-l să se înmoaie și să se călească...
Cum se prepara aceste Plăcinte pizza - Gustarea rapidă și inedită:
Rade cașcavalul pe răzătoarea cu granulație mare.
Amestecă sosul de roșii cu puțin oregano, cimbru, sare și piper.
Unge cu ulei de măsline o foaie de plăcintă, apoi...
Cum se prepara Covridog de casă - Simplu, rapid și extrem de savuros:
Într-un bol, pune făina, drojdia, apa, un ou, o linguriță de zahăr și un praf de sare. Amestecă ingredientele cu o spatulă, apoi scoate aluatul pe un blat uns cu puțin ulei și frământă-l...
Cum se prepara Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi:
Tapetează cu hârtie de copt tava de aragaz.
Pune făina într-un bol, adaugă drojdia și amestecă ușor. Adaugă sare, zahăr, apa călduță, un ou și câteva linguri de ulei....
Cum se prepara aceste Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat:
Pune ouăle într-o cratiță cu apă rece, adaugă un praf de sare și fierbe-le timp de 10 minute din momentul în care apa începe să clocotească. Lasă-le apoi să se răcească...
Cum se prepara aceste Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă
Tapetează cu hârtie de copt tava de la aragaz.
Într-un bol, pune făina, un praf de sare și untul la temperatura camerei. Amestecă până obții un aluat fărâmicios....
Cum se prepara acest Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect
Prepară aluatul de pizza după rețeta de aici .
Tapetează cu hârtie de copt o tavă.
Taie cașcavalul în bucățele.
Modelează aluatul sub formă de rulou și...
Cum se prepara acesti Covrigei fragezi cu telemea - Gustul copilăriei într-o rețetă ușoară și rapidă:
Într-un bol, pune untul tăiat cuburi, făina, un praf de sare. Frământă până obții un aluat nisipos, apoi adaugă brânza rasă, un gălbenuș de...
Cum se prepara Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic:
Într-un bol mare, pune făina, sarea, apa călduță și 3-4 linguri de ulei. Amestecă bine ingredientele, apoi răstoarnă aluatul pe blatul de lucru și frământă-l bine până devine omogen și elastic....
Cum se prepara acesti Cartofi evantai – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă:
Spală bine cartofii și lasă-i în coajă. Crestează-i în felii subțiri (aproximativ 3-4 mm) fără să tai până jos, astfel...
Cum se prepara aceste Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă:
Preîncălzește cuptorul la 170 grade C. Tapetează cu hârtie de copt tava de aragaz.
Într-un bol mare, amestecă făina cu drojdia uscată. Fă un locaș...
Cum se prepara Plăcinta grecească cu oregano și mentă - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit:
Preîncălzește cuptorul la 180 grade C. Tapetează cu hârtie de copt o tavă.
Într-un bol, pune brânza fărămițată, adaugă cele 2 ouă, iaurtul...
Cum se prepara Plăcinta creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit
Preîncălzește cuptorul la 180°C și tapetează cu hârtie o tavă rotundă termorezistentă.
Într-un bol, fărâmițează telemeaua și amestec-o cu brânza...
Cum se prepara Rețeta de langoși pufoși - Irezistibil de gustoși:
Într-un bol mare, pune făina și fă un locaș în mijloc, apoi adaugă apa călduță, drojdia și zahărul. Amestecă ușor la început, adaugă un praf de sare, apoi frământă cu mâna...
Cum se prepara Rulouri aperitiv - Gustarea rapidă și delicioasă:
Poți folosi aluat de pizza făcut în casă, găsești rețeta aici .
Desfă aluatul de pizza și întinde-l.
Rade cașcavalul sau mozzarella și presară-l pe toată suprafață aluatului....
Cum se prepara Plăcintă cu ciuperci și foietaj - Rețeta simplă și gustoasă
Curăță și feliază subțire ceapa și usturoiul.
Pune ulei de măsline la încins, într-o cratiță mare. Călește ceapa și usturoiul cât să capete puțină culoare.
Taie cuburi...
Cum se prepara Plăcintă cu smochine și brânză Camembert - Combinația care te va cuceri prin gust și aromă:
Preîncălzește cuptorul la 180 grade C și pregătește o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Toarnă smântâna lichidă într-un bol,...
Cum se prepara Rețeta de Bouyourdi - Aperitiv grecesc savuros și ușor de preparat
Taie roșiile și ardeiul în felii subțiri. Pregătește o tavă termorezistentă și pune puțin ulei de măsline. Așază feliile de roșie și de ardei în strat egal, apoi presară fulgi...
Mod de preparare Bulete de cașcaval - Aperitiv crocant și delicios
Rade brânzeturile pe o răzătoare cu găuri mari și amestecă-le ușor cu o furculiță. Adaugă ouăle, un praf de sare și piper. Adaugă făina, amestecând treptat pentru a obține o...
Cum se prepara Pâine umplută cu brânză și bacon - Rețeta delicioasă și rapidă
Pune baconul la rumenit într-o tigaie. Adaugă usturoiul tocat mărunt, puțin piper și unt. Adaugă oregano.
Decupează pâinea formând un locaș. Îndepărtează miezul...
Cum se prepara Ouă ochiuri în pâine la cuptor - Micul dejun complet și gustos:
Rade mozzarella și taie fâșii feliile de prosciutto.
Așază cele două felii de pâine într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Presează bine miezul de...
Cum se prepara Spirale cu măsline și cașcaval, rețeta rapidă și delicioasă
Feliază măslinele și rade cașcavalul.
Întinde ușor aluatul foietaj și taie-l în două pe lungime astfel încât să obții două jumătăți.
Pune cașcavalul ras pe una dintre...
Cum se prepara Clătite sărate cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă:
Într-un bol, amestecă făina, un praf de sare și apa. Adaugă o lingură de ulei și mixează până obții o compoziție omogenă.
Toacă mărunt pătrunjelul verde și pune-l...
Cum se prepara Burek cu brânză - Rețeta savuroasă și rapidă:
Într-un bol înalt, amestecă iaurtul, ouăle, sare și piper și uleiul. Pasează bine cu ajutorul unui blender. Fărămițează telemeaua.
Tapetează cu hârtie de copt o tavă și așază...
Cum se prepara Rețeta rapidă și gustoasă de mic dejun aperitiv
Pregătește o tavă de brioșe cu hârtii. Rulează fiecare lipie și taie-o în 4-5 porții. Așază fiecare rulou în formele de brioșe.
Bate ouăle într-un bol, ca pentru omletă și...
Cum se prepara Biscuiți cu cașcaval - Gustarea crocantă și delicioasă:
Rade fin cașcavalul.
Cerne făina și un praf de sare într-un bol și adaugă brânza mascarpone, iaurtul grecesc și cașcavalul ras.
Frământă bine ingredientele până obții un...
Cum se prepară Pastă de măsline cu brânză feta - Rețeta perfectă pentru un aperitiv savuros
Feliază bagheta de pâine. Stropește feliile de pâine cu ulei de măsline, pe ambele părți și presară puțin oregano uscat.
Pregătește o tavă mare tapetată...
Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor
Cum se prepara Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor: Pune făina în bolul robotului, adaugă drojdia uscată și amestecă ușor. Pune sarea, zahărul, apoi adaugă apă călduță, oțetul și puțin ulei. Începe frământarea de la o...
Plăcintă rulată cu brânză - Rețeta simplă ca în copilărie
Cum se prepara Plăcinta rulată cu brânză - Rețeta simplă ca în copilărie: Pune făina în bolul robotului, adaugă drojdia uscată și amestecă ușor. Pune sarea, zahărul, apoi adaugă apa călduță, oțetul și puțin ulei. Începe...
Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană
Cum se prepara aceste Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană: Pune făina în bolul robotului, adaugă drojdia uscată și amestecă ușor. Pune sarea, zahărul, apoi adaugă apa călduță, oțetul și putin ulei. Începe frământarea de la...
Plăcintă gustoasă cu spanac și telemea - Rețeta simplă și ușoară
Cum se prepara Plăcinta gustoasă cu spanac și telemea - Rețeta simplă și ușoară: Curăță și toacă mărunt ceapa verde și usturoiul, apoi călește-le ușor în puțin ulei de măsline. Adaugă spanacul și lasă-l să se înmoaie și să se călească...
Plăcinte pizza - Gustarea rapidă și inedită
Cum se prepara aceste Plăcinte pizza - Gustarea rapidă și inedită: Rade cașcavalul pe răzătoarea cu granulație mare. Amestecă sosul de roșii cu puțin oregano, cimbru, sare și piper. Unge cu ulei de măsline o foaie de plăcintă, apoi...
Covridog de casă - Simplu, rapid și extrem de savuros
Cum se prepara Covridog de casă - Simplu, rapid și extrem de savuros: Într-un bol, pune făina, drojdia, apa, un ou, o linguriță de zahăr și un praf de sare. Amestecă ingredientele cu o spatulă, apoi scoate aluatul pe un blat uns cu puțin ulei și frământă-l...
Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi
Cum se prepara Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi: Tapetează cu hârtie de copt tava de aragaz. Pune făina într-un bol, adaugă drojdia și amestecă ușor. Adaugă sare, zahăr, apa călduță, un ou și câteva linguri de ulei....
Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat
Cum se prepara aceste Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat: Pune ouăle într-o cratiță cu apă rece, adaugă un praf de sare și fierbe-le timp de 10 minute din momentul în care apa începe să clocotească. Lasă-le apoi să se răcească...
Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă
Cum se prepara aceste Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă Tapetează cu hârtie de copt tava de la aragaz. Într-un bol, pune făina, un praf de sare și untul la temperatura camerei. Amestecă până obții un aluat fărâmicios....
Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect
Cum se prepara acest Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect Prepară aluatul de pizza după rețeta de aici . Tapetează cu hârtie de copt o tavă. Taie cașcavalul în bucățele. Modelează aluatul sub formă de rulou și...
Covrigei fragezi cu telemea - Gustul copilăriei într-o rețetă ușoară și rapidă
Cum se prepara acesti Covrigei fragezi cu telemea - Gustul copilăriei într-o rețetă ușoară și rapidă: Într-un bol, pune untul tăiat cuburi, făina, un praf de sare. Frământă până obții un aluat nisipos, apoi adaugă brânza rasă, un gălbenuș de...
Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic
Cum se prepara Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic: Într-un bol mare, pune făina, sarea, apa călduță și 3-4 linguri de ulei. Amestecă bine ingredientele, apoi răstoarnă aluatul pe blatul de lucru și frământă-l bine până devine omogen și elastic....
Cartofi evantai – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă
Cum se prepara acesti Cartofi evantai – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă: Spală bine cartofii și lasă-i în coajă. Crestează-i în felii subțiri (aproximativ 3-4 mm) fără să tai până jos, astfel...
Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă
Cum se prepara aceste Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă: Preîncălzește cuptorul la 170 grade C. Tapetează cu hârtie de copt tava de aragaz. Într-un bol mare, amestecă făina cu drojdia uscată. Fă un locaș...
Plăcintă grecească cu oregano și mentă - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit
Cum se prepara Plăcinta grecească cu oregano și mentă - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit: Preîncălzește cuptorul la 180 grade C. Tapetează cu hârtie de copt o tavă. Într-un bol, pune brânza fărămițată, adaugă cele 2 ouă, iaurtul...
Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit
Cum se prepara Plăcinta creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit Preîncălzește cuptorul la 180°C și tapetează cu hârtie o tavă rotundă termorezistentă. Într-un bol, fărâmițează telemeaua și amestec-o cu brânza...
Rețeta de langoși pufoși - Irezistibil de gustoși
Cum se prepara Rețeta de langoși pufoși - Irezistibil de gustoși: Într-un bol mare, pune făina și fă un locaș în mijloc, apoi adaugă apa călduță, drojdia și zahărul. Amestecă ușor la început, adaugă un praf de sare, apoi frământă cu mâna...
Rulouri aperitiv - Gustarea rapidă și delicioasă
Cum se prepara Rulouri aperitiv - Gustarea rapidă și delicioasă: Poți folosi aluat de pizza făcut în casă, găsești rețeta aici . Desfă aluatul de pizza și întinde-l. Rade cașcavalul sau mozzarella și presară-l pe toată suprafață aluatului....
Plăcintă cu ciuperci și foietaj - Rețeta simplă și gustoasă
Cum se prepara Plăcintă cu ciuperci și foietaj - Rețeta simplă și gustoasă Curăță și feliază subțire ceapa și usturoiul. Pune ulei de măsline la încins, într-o cratiță mare. Călește ceapa și usturoiul cât să capete puțină culoare. Taie cuburi...
Plăcintă cu smochine și brânză Camembert - Combinația care te va cuceri prin gust și aromă
Cum se prepara Plăcintă cu smochine și brânză Camembert - Combinația care te va cuceri prin gust și aromă: Preîncălzește cuptorul la 180 grade C și pregătește o tavă tapetată cu hârtie de copt. Toarnă smântâna lichidă într-un bol,...
Rețeta de Bouyourdi - Aperitiv grecesc savuros și ușor de preparat
Cum se prepara Rețeta de Bouyourdi - Aperitiv grecesc savuros și ușor de preparat Taie roșiile și ardeiul în felii subțiri. Pregătește o tavă termorezistentă și pune puțin ulei de măsline. Așază feliile de roșie și de ardei în strat egal, apoi presară fulgi...
Bulete de cașcaval - Aperitiv crocant și delicios
Mod de preparare Bulete de cașcaval - Aperitiv crocant și delicios Rade brânzeturile pe o răzătoare cu găuri mari și amestecă-le ușor cu o furculiță. Adaugă ouăle, un praf de sare și piper. Adaugă făina, amestecând treptat pentru a obține o...
Pâine umplută cu brânză și bacon - Rețeta delicioasă și rapidă
Cum se prepara Pâine umplută cu brânză și bacon - Rețeta delicioasă și rapidă Pune baconul la rumenit într-o tigaie. Adaugă usturoiul tocat mărunt, puțin piper și unt. Adaugă oregano. Decupează pâinea formând un locaș. Îndepărtează miezul...
Ouă ochiuri în pâine la cuptor - Micul dejun complet și gustos
Cum se prepara Ouă ochiuri în pâine la cuptor - Micul dejun complet și gustos: Rade mozzarella și taie fâșii feliile de prosciutto. Așază cele două felii de pâine într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Presează bine miezul de...
Spirale cu măsline și cașcaval, rețeta rapidă și delicioasă
Cum se prepara Spirale cu măsline și cașcaval, rețeta rapidă și delicioasă Feliază măslinele și rade cașcavalul. Întinde ușor aluatul foietaj și taie-l în două pe lungime astfel încât să obții două jumătăți. Pune cașcavalul ras pe una dintre...
Clătite sărate cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă
Cum se prepara Clătite sărate cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă: Într-un bol, amestecă făina, un praf de sare și apa. Adaugă o lingură de ulei și mixează până obții o compoziție omogenă. Toacă mărunt pătrunjelul verde și pune-l...
Burek cu brânză - Rețeta savuroasă și rapidă
Cum se prepara Burek cu brânză - Rețeta savuroasă și rapidă: Într-un bol înalt, amestecă iaurtul, ouăle, sare și piper și uleiul. Pasează bine cu ajutorul unui blender. Fărămițează telemeaua. Tapetează cu hârtie de copt o tavă și așază...
Rețeta rapidă și gustoasă de mic dejun aperitiv
Cum se prepara Rețeta rapidă și gustoasă de mic dejun aperitiv Pregătește o tavă de brioșe cu hârtii. Rulează fiecare lipie și taie-o în 4-5 porții. Așază fiecare rulou în formele de brioșe. Bate ouăle într-un bol, ca pentru omletă și...
Biscuiți cu cașcaval - Gustarea crocantă și delicioasă
Cum se prepara Biscuiți cu cașcaval - Gustarea crocantă și delicioasă: Rade fin cașcavalul. Cerne făina și un praf de sare într-un bol și adaugă brânza mascarpone, iaurtul grecesc și cașcavalul ras. Frământă bine ingredientele până obții un...
Pastă de măsline cu brânză feta - Rețeta perfectă pentru un aperitiv savuros
Cum se prepară Pastă de măsline cu brânză feta - Rețeta perfectă pentru un aperitiv savuros Feliază bagheta de pâine. Stropește feliile de pâine cu ulei de măsline, pe ambele părți și presară puțin oregano uscat. Pregătește o tavă mare tapetată...