Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 13.03.2016
Apa se pune la fiert. Patrunjelul se spala si se toaca marunt. Patrunjelul se pune la infuzat in apa pentru aprox 20 minute. Se strecoara, se amesteca cu mierea si se pune la rece. Se consuma pe parcursul unei zile cu...
publicat la 13.03.2017
publicat la 28.11.2016
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. Ca nu toata lumea are aceleasi gusturi.
Voturi:14
Voturi:27
Voturi:49
In cont 23
Unghiera BISALUO
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:43
de Constelatialeu 9
pe 20.04 la 18:11
pe 18.04 la 22:32
pe 18.04 la 22:01
pe 17.04 la 16:22
4 comentarii
de RODIMUR 8
3 comentarii
4 voturi
3 voturi
vasimur
MotanLaOale
RODIMUR
Sim0na 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
cristina1985 4
cati 1
Georgeta1981 1
cristyn 1
Constelatialeu 9
2468 puncte
RODIMUR 8
2101 puncte
vasimur 4
191 puncte
Valclaudia 9
100 puncte
cristinutanicolita 3
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ceai de patrunjel
Apa se pune la fiert. Patrunjelul se spala si se toaca marunt. Patrunjelul se pune la infuzat in apa pentru aprox 20 minute. Se strecoara, se amesteca cu mierea si se pune la rece. Se consuma pe parcursul unei zile cu...