Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 22.03.2013
Se separa ouale.Galbenusurile se freaca cu sarea,iar albusurile se bat spuma cu zaharul.Se adauga galbenusurile,apoi treptat pesmetul(foarte usor,sa nu se lase) si ultima data faina,amestecata cu praful de copt! Siropul :eu l-am facut...
mai multe
publicat la 22.03.2013
Set de 250 forme pentru briose
Unghiera BISALUO
Set de 3 boluri Ellenge
Perna ergonomica Karll
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Caty 3
la 10:43
de Bucataras 8
la 08:09
ieri la 07:33
pe 18.08 la 11:29
pe 18.08 la 09:04
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
vasimur
yammy 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Nadyne 1
AdyNA_RadU 1
sebirizescu 1
ancuta 1
x_plane 1
bibi2085 1
MotanLaOale 8
1165 puncte
Caty 3
1126 puncte
oanapl 8
1000 puncte
mihaelar63 9
209 puncte
Sidy 1
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Savarine
Se separa ouale.Galbenusurile se freaca cu sarea,iar albusurile se bat spuma cu zaharul.Se adauga galbenusurile,apoi treptat pesmetul(foarte usor,sa nu se lase) si ultima data faina,amestecata cu praful de copt! Siropul :eu l-am facut...