Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 22.03.2013
Se separa ouale.Galbenusurile se freaca cu sarea,iar albusurile se bat spuma cu zaharul.Se adauga galbenusurile,apoi treptat pesmetul(foarte usor,sa nu se lase) si ultima data faina,amestecata cu praful de copt! Siropul :eu l-am facut...
mai multe
publicat la 22.03.2013
Lumanare parfumata
Set de 2 incaltatoare
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Set de 3 boluri Ellenge
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Perna ergonomica Karll
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:41
de Constelatialeu 9
pe 01.11 la 17:28
pe 01.11 la 10:09
pe 01.11 la 09:18
pe 31.10 la 09:47
de Rocsi 9
7 comentarii
4 comentarii
de Caty 3
8 voturi
7 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
Adele
Dea_Dea 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
prohorez68 1
Rocsi 9
1360 puncte
mihaelar63 9
203 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
Sidy 1
103 puncte
Andra_Constantinescu 6
84 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Savarine
Se separa ouale.Galbenusurile se freaca cu sarea,iar albusurile se bat spuma cu zaharul.Se adauga galbenusurile,apoi treptat pesmetul(foarte usor,sa nu se lase) si ultima data faina,amestecata cu praful de copt! Siropul :eu l-am facut...