Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 22.03.2013
Se separa ouale.Galbenusurile se freaca cu sarea,iar albusurile se bat spuma cu zaharul.Se adauga galbenusurile,apoi treptat pesmetul(foarte usor,sa nu se lase) si ultima data faina,amestecata cu praful de copt! Siropul :eu l-am facut...
mai multe
publicat la 22.03.2013
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Tava pentru servire Jalz Jalz
Unghiera BISALUO
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de 2 borcane de depozitare
Placa de tocat fata-verso
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 12:50
la 09:39
ieri la 09:05
ieri la 07:58
pe 16.12 la 10:37
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
aura78 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Petrina MIH 1
olteanu1979 1
dee08 1
mihaelar63 9
1200 puncte
Rocsi 9
311 puncte
Valclaudia 9
211 puncte
Adele 4
174 puncte
Andra_Constantinescu 6
103 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Savarine
Se separa ouale.Galbenusurile se freaca cu sarea,iar albusurile se bat spuma cu zaharul.Se adauga galbenusurile,apoi treptat pesmetul(foarte usor,sa nu se lase) si ultima data faina,amestecata cu praful de copt! Siropul :eu l-am facut...