Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 05.09.2011
Se face un aluat vascos si se lasa la dospit ~ 1 ora, la caldura, pana ce isi dubleaza volumul si devine pufos! Se unge cu unt o forma de paine sau de cozonac (mai inalta) si se adauga toata coca sub forma unui cilindru! Daca va place o puteti...
mai multe
publicat la 05.09.2011
Rola de folie pentru prajituri
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Set de 2 decojitoare universale de legume
Set de 2 teluri Kasahome
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de oanapl 8
la 13:03
de Bucataras 6
pe 23.05 la 14:57
pe 23.05 la 11:52
pe 23.05 la 09:21
pe 22.05 la 09:55
4 comentarii
5 voturi
MotanLaOale
oanapl
RODIMUR
RuxyRux 9
Ureaza-i "La Multi Ani!"
miremirc 1
RODIMUR 8
1193 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
vasimur 4
215 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
Andra_Constantinescu 6
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Paine taraneasca cu seminte
Se face un aluat vascos si se lasa la dospit ~ 1 ora, la caldura, pana ce isi dubleaza volumul si devine pufos! Se unge cu unt o forma de paine sau de cozonac (mai inalta) si se adauga toata coca sub forma unui cilindru! Daca va place o puteti...