
publicat la 18.01.2014
publicat la 04.11.2011
publicat la 04.11.2011
Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.
Bucataras.ro
[email protected]
Mancarica de cartofi cu pui de caracatita
se spala bine caracatita si se lasa sa se scurga,apoi se usuca cu un servet.ceapa se toaca marunt si se pune sa se caleasca in ulei de masline.cand devine aurie se adauga si caracatita si se lasa pe foc pana scade toata zeama pe care o lasa.cartofii se curata ,se spala si se taie in felii mai...
Raci fierti
speli racii bine-bine in mai multe ape si-i pui la fiert in apa sarata.spumezi cand e nevoie si cand devin rosii-rosii sunt gata.ii servesti cu sos de usturoi pe care-l prepari din usturoiul zdrobit,frecat bine cu sare si ulei(ca la maioneza),adaugand zeama de lamaie si cand devine o pasta ferma...
Orez cu fructe de mare si parmezan
Cureti, speli si tai legumele (ceapa in segmente de 1 cm, morcovul rondele si ardeiul fasii). Pui uleiul intr-un wok sau o tigaie cu fundul gros si calesti intai cateii de usturoi, apoi pui pe rand celelalte legume. Dupa cateva minute adaugi mixul de fructe de mare si lasi sa se inmoaie putin...