vasimur

4

Bucataras
grozav

Piatra Neamț

Bucataras din 14.09.2017

RETETE171
PRIETENI93
Retete / Pizza

Pizza la tigaie, cu ciuperci, branzeturi si masline

In Pizza la 13 Apr 2020

Punem ingredientele pentru blat, într-un bol și le amestecăm bine, până ce obținem un aluat potrivit de moale și omogen. Între timp pregătim ciupercile. Dacă sunt mature, îndepărtăm pielița de deasupra deoarece este tare iar gustul pe care-l dă, s-ar putea...

Pizza Magna

In Pizza la 24 Ian 2020

Preparare aluat: Facem un aluat elastic, potrivit de moale și nelipicios din: făină, zahăr, sare, drojdie și apă caldă. După o scurtă frământare adăugăm uleiul, frământăm puțin ca să se încorporeze uleiul și lăsăm aluatul la dospit cca 15-20 minute, la...

Pizza cu ciuperci si masline

In Pizza la 14 Dec 2018

Facem un aluat potrivit de moale din: făină, drojdie, sare, zahăr și apă caldă. După o scurtă frământare adăugăm uleiul și lăsăm aluatul la dospit 20-25 minute. Între timp pregătim ciupercile. Dacă sunt mature, îndepărtăm pielița de deasupra deoarece este...

Pizza Calzone

In Pizza la 11 Aug 2018

Preparare aluat: Se face un aluat elastic, potrivit de moale și nelipicios din: făină, ou, sare, drojdie și apă caldă. După o scurtă frământare adăugați ulei de măsline și lăsați aluatul la dospit cca 15-20 minute, la căldură. Aluatul crescut se împarte...

Mini Pizza cu ciuperci, cascaval, kaizer si masline

In Pizza la 3 Apr 2018

Prepararea aluatului: Se face un aluat elastic, potrivit de moale și nelipicios din: făină, zahăr, sare, drojdie, o lingură de ulei și apă caldă. Se lasă la dospit 30 minute, la căldură. Prepararea umpluturii: În timp ce aluatul dospește, pregătim umplutura. Se...

Pizza de casa

In Pizza la 23 Oct 2017

Ciupercile se pun în apă rece, 15-20 minute, ca să dispară gustul de conservant, după care se scurg bine de apă. Faceți un aluat potrivit de moale din făină, drojdie, sare, zahăr și apă caldă. După o scurtă frământare, adăugați uleiul și lăsați aluatul la...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Eşti pe un drum greşit. A, ştiai? Un motiv suficient de puternic să alegi varianta plătită a Hohoscopului… Prea te-ai dedulcit la mocăciuni.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]