Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 08.11.2015
Intr-o cratita pe foc mic se pune laptele, zaharul, untul si cacaoa si se lasa pana se topeste zaharul. Din aceasta compozitie se opresc 15 linguri pentru glazurat. Cand s-a racit se pune galbenusurile pe rand apoi albusurile batute spuma,...
mai multe
publicat la 08.11.2015
Unghiera BISALUO
Set de 4 pahare de whisky
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Termometru cu ecran LCD
Perna ergonomica Karll
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 14:01
la 13:05
la 10:56
de Panacris 9
ieri la 14:38
pe 19.02 la 12:27
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
UrsanMihaela
Rocsi
angelika 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
lorenik 1
Panacris 9
2093 puncte
RODIMUR 8
1208 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Rocsi 9
493 puncte
UrsanMihaela 1
254 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
NEGRESA
Intr-o cratita pe foc mic se pune laptele, zaharul, untul si cacaoa si se lasa pana se topeste zaharul. Din aceasta compozitie se opresc 15 linguri pentru glazurat. Cand s-a racit se pune galbenusurile pe rand apoi albusurile batute spuma,...