Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 17.03.2014
Legumele se spală, se curăţă şi se taie mărunt. Carnea se pune la fiert într-un vas de cca 4 litri, cu apă şi sare. În timpul fierberii se spumează. Se adaugă morcovii, rădăcina de pătrunjel, ceapa uscată şi se lasă să fiarbă la foc mic. Când...
publicat la 04.04.2014
publicat la 18.03.2014
Voturi:21
Voturi:42
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Set de 2 teluri Kasahome
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 4 pahare de whisky
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:06
pe 25.07 la 09:57
pe 25.07 la 09:33
pe 25.07 la 09:12
de RODIMUR 8
pe 24.07 la 21:15
7 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
4 voturi
Sidy
MotanLaOale
vasimur
Bucataras
ramo_cata 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
madalinanicoleta 1
madalina_petrea 1
Rocsi 9
2184 puncte
RODIMUR 8
1124 puncte
RuxyRux 9
1000 puncte
mirela0911 8
vasimur 4
217 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciorbă de curcan cu legume
Legumele se spală, se curăţă şi se taie mărunt. Carnea se pune la fiert într-un vas de cca 4 litri, cu apă şi sare. În timpul fierberii se spumează. Se adaugă morcovii, rădăcina de pătrunjel, ceapa uscată şi se lasă să fiarbă la foc mic. Când...