Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 17.03.2014
Legumele se spală, se curăţă şi se taie mărunt. Carnea se pune la fiert într-un vas de cca 4 litri, cu apă şi sare. În timpul fierberii se spumează. Se adaugă morcovii, rădăcina de pătrunjel, ceapa uscată şi se lasă să fiarbă la foc mic. Când...
publicat la 04.04.2014
publicat la 18.03.2014
Voturi:42
Voturi:21
Perna ergonomica Karll
Pensula de patiserie
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Veioza OSVINO, LED
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Placa de tocat fata-verso
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 09:57
ieri la 09:33
ieri la 09:12
de RODIMUR 8
pe 24.07 la 21:15
pe 24.07 la 09:18
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
Rocsi
RODIMUR 8
Ureaza-i "La Multi Ani!"
camelia75 1
VERONICA2607 1
DanielaDDB 1
NicoNicolass 1
Rocsi 9
2184 puncte
1124 puncte
RuxyRux 9
1000 puncte
mirela0911 8
vasimur 4
217 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciorbă de curcan cu legume
Legumele se spală, se curăţă şi se taie mărunt. Carnea se pune la fiert într-un vas de cca 4 litri, cu apă şi sare. În timpul fierberii se spumează. Se adaugă morcovii, rădăcina de pătrunjel, ceapa uscată şi se lasă să fiarbă la foc mic. Când...