Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 06.02.2016
Prepararea: Se amestecă bine osânza dată prin maşina de tocat carne cu cele 150 g de făină şi se pune deoparte (la temperatura bucătăriei). Pentru aluat se măsoară făina pe o planşetă, se adaugă sarea, apoi oul, gălbenuşurile, smântâna...
publicat la 06.02.2016
Perna ergonomica Karll
Unghiera BISALUO
Set de 10 forme pentru briose
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:40
ieri la 10:18
pe 02.09 la 08:16
de Rocsi 9
pe 01.09 la 20:21
de RODIMUR 8
pe 01.09 la 15:58
8 comentarii
de vasimur 4
6 comentarii
5 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
vasimur
dedairis 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
RODIMUR 8
2216 puncte
vasimur 4
1236 puncte
Rocsi 9
1201 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
Caty 3
111 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Haioş de casă, adică prăjitură cu osânză
Prepararea: Se amestecă bine osânza dată prin maşina de tocat carne cu cele 150 g de făină şi se pune deoparte (la temperatura bucătăriei). Pentru aluat se măsoară făina pe o planşetă, se adaugă sarea, apoi oul, gălbenuşurile, smântâna...