Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 06.02.2016
Prepararea: Se amestecă bine osânza dată prin maşina de tocat carne cu cele 150 g de făină şi se pune deoparte (la temperatura bucătăriei). Pentru aluat se măsoară făina pe o planşetă, se adaugă...
mai multe
publicat la 06.02.2016
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Termometru cu ecran LCD
Rola de folie pentru prajituri
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:17
de Panacris 9
la 09:47
ieri la 09:29
pe 20.01 la 17:57
pe 20.01 la 10:12
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
de laura_n 7
7 voturi
6 voturi
Rocsi
Panacris
lili2010 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
lorykely 1
Clarisa 1
Panacris 9
2236 puncte
Valclaudia 9
316 puncte
vasimur 4
247 puncte
Rocsi 9
238 puncte
RODIMUR 8
176 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Haioş de casă, adică prăjitură cu osânză
Prepararea: Se amestecă bine osânza dată prin maşina de tocat carne cu cele 150 g de făină şi se pune deoparte (la temperatura bucătăriei). Pentru aluat se măsoară făina pe o planşetă, se adaugă...