savarinu

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 14.04.2010

RETETE2
PRIETENI11
Retete / Aperitive / Garnituri

Aperitiv de sezon

In Aperitive / Garnituri la 20 Iul 2010

Carnea de pui se taie bucati cat mai mici si se prajeste foarte bine in putin ulei  . Dovleceii si vinetele se taie felii mai groase si se prajesc pe gratar sau pe o tigaie antiaderenta , fara ulei . Ardeii sunt preparati dupa reteta de ardei copti . Fasolea verde se fierbe jumatate...

Afisate 1 - 1 din 1 retete    
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]