rodicab54

1

Bucataras
incepator

Mississauga

Bucataras din 11.09.2011

RETETE0
PRIETENI1
Perete
 

Sote de ficatei cu cartofi inabusiti.

Ficateii de pui (spalati si scursi de apa, sau ficat de porc sau vita portionat in felii f subtiri) se pun la prajit intr-o tigaie mai adanca si acoperiti cu capacul. Se adauga ceapa taiata felii si se caleste bine pe toate partile. Se adauga sare si piper o lingura de bulion si un pahar de vin. Se amesteca bine sosul si se lasa sa scada cu capac apoi fara.

Intr-o citeste tot

Iepure cu masline

Bucatile de iepure care nu se pun la friptura le prajim putin in grasime si 1 - 2 cepe taiate marunt. Acoperim cu apa si lasam sa fiarba la foc potrivit pana carnea se fragezeste. Se adauga la fiert boabe de piper si foaie de dafin. Cand carnea este aproape fiarta se arunca o mana buna de masline mari crestate si se lasa sa fiarba cu carnea pana obtinem textura dorita. Se caleste citeste tot

Mancare de castraveti acri

Se prepara cu carne de porc, de preferat fara os.
Carnea se portioneaza in marimea dorita si se rumeneste in grasime pe toate partile, se adauga 1 - 2 cepe taiate marunt si se calesc bine, apoi se acopera cu apa cam 2 - 3 degete peste caarne si se lasa la foc potrivit sa fiarba cu capacul asezat peste o lingura. Se adauga la fiert 2 frunze de dafin si ceva piper boabe.
Cand citeste tot

Horosmopul tau de astazi:

Rac

Patru drumuri la atelier cu televizorul în spate doar ca să afli că, de fapt, ţi-au tăiat cablul? E tardiv să verifici dacă nu cumva ţi-ai pus şosetele invers.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]