Ficateii de pui (spalati si scursi de apa, sau ficat de porc sau vita portionat in felii f subtiri) se pun la prajit intr-o tigaie mai adanca si acoperiti cu capacul. Se adauga ceapa taiata felii si se caleste bine pe toate partile. Se adauga sare si piper o lingura de bulion si un pahar de vin. Se amesteca bine sosul si se lasa sa scada cu capac apoi fara.
Intr-o cratita mai groasa sau intr-o tigaie de teflon mai adanca se pune putin ulei de floarea soarelui si o bucata buna de unt. Se adauga cartifi mici intregi sau mai mari taiati in felii groase, se adauga sare sau vegeta, piper si un pahar de apa si se lasa la foc potrivit spre mare sa fiarba acoperit complet. Se verifica din timp in timp si se mai intorc cartofii sa nu se prinda si sa nu ramana fara lichid. Ar trebui sa fie gata in 20 - 25 min.
La cartofi se poate amesteca si o mana de mazare inghetata, si marar proaspat la sfarsit.
Sa veti poftaciteste tot
Sote de ficatei cu cartofi inabusiti.
Ficateii de pui (spalati si scursi de apa, sau ficat de porc sau vita portionat in felii f subtiri) se pun la prajit intr-o tigaie mai adanca si acoperiti cu capacul. Se adauga ceapa taiata felii si se caleste bine pe toate partile. Se adauga sare si piper o lingura de bulion si un pahar de vin. Se amesteca bine sosul si se lasa sa scada cu capac apoi fara.
Intr-o citeste tot