rodicab54

1

Bucataras
incepator

Mississauga

Bucataras din 11.09.2011

RETETE0
PRIETENI1

Iepure cu masline

Bucatile de iepure care nu se pun la friptura le prajim putin in grasime si 1 - 2 cepe taiate marunt. Acoperim cu apa si lasam sa fiarba la foc potrivit pana carnea se fragezeste. Se adauga la fiert boabe de piper si foaie de dafin. Cand carnea este aproape fiarta se arunca o mana buna de masline mari crestate si se lasa sa fiarba cu carnea pana obtinem textura dorita. Se caleste citeste tot

Horosmopul tau de astazi:

Rac

Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar

 
 
 

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]