gabrielaiancu

1

Bucataras
incepator

Brno

Bucataras din 22.12.2011

RETETE6
PRIETENI5

Aici puteţi răsfoi revista What Liberty Ate. În primul număr puteţi citii interviuri cu unii dintre cei mai celebrii food bloggeri internaţionali, premiaţi de reviste importante precum Saveur, Times Online, Elle, Bon Appetit sau Martha Stewart, interviuri realizate în exclusivitate de Gabriela Iancu. Veţi putea vedea trei dintre cele mai frumoase food bloguri din România, şi cum înteleg food bloggerii români importanţa fotografiei culinare. Revista vă va purta printre străzile plutitoare ale Veneţiei sau prin vechea cetate cehească a Pragăi. Veţi putea încerca acasă, in propria bucatărie, celebra reţetă Marlenka, aperitive italieneşti, biscuiţi organici cu scorţiţoară, plus o mulţime de alte reţete de toamnă şi pentru sărbătorile de Crăciun. Bucătăria va deveni un spaţiu mai intim şi mai stilizat cu ajutorul accesoriilor originale pe care le veţi putea descoperi în paginile revistei. What Liberty Ate este o revistă creativă, creată şi stilizată în totalitate manual, disponibilă în limba engleza şi română, şi doreşte să inspire şi să arate adevărată natură a fotografiei culinare şi să ridice valoare şi calitatea food blogurilor din România si Europa.

Postari recente

publicat la 27.12.2011

Cozonacul lui Liberty

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]