
publicat la 05.11.2018
publicat la 28.06.2016
publicat la 02.05.2016
Că-ţi faci declaraţia de venituri în versuri n-ar fi chiar o problemă. Dar sacul de cartofi pe care încerci să-l îndeşi prin gura ghişeului de la “taxe şi impozite”, strigând în gura mare “haideţi, doamnă, o mică atenţie, că m-aţi ajutat şi trimestrul trecut…” e posibil să te bage în bucluc
Bucataras.ro
[email protected]
Ieri pe la ora 17 chiar inainte de cocktail-ul de 150 de persoane in tinuta alba de la castel, in poza Eric sous-chef-ul executive un tip extraordinar mereu in actiune si mereu binedispus . Nu prea avem timp de poze dar ieri am profitat ca aveam vreo 20 de minute intre 2 evenimente. Poza este bucataria mare a castelului compusa din 3 segmente, camera de antreuri, camera de patiserie si sala principala fel principal unde se desfasoara totul la "cald "