pana_luminita

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 26.07.2009

RETETE57
PRIETENI14
Retete / Supe/Ciorbe

Ciorba de perisoare

In Ciorbe la 4 Dec 2009

Se pune o oala cu 5 l de apa la fiert la foc mare. Se pun legumele curatate si taiate cubulete la fiert (pastrati 1/3 din ceapa pentru perisoare). Pregatesc carnea pt perisoare amestec carnea cu patrunjelul , oul , ceapa , sare . Se uda mainile si se fac bilute cu diametrul de 3-4 cm....

Supa nemteasca

In Supe/Ciorbe la 2 Dec 2009

Fierbem carnea bine, apoi adugam legumele taiate buc mai mari se drege cu sare Galuste: batem cele doua oua dupa care in ploaie adaugam grisul si branza , galustele se fierb separat in apa cu unt .

Ciorba de fasole cu costita

In Supe/Ciorbe la 27 Iul 2009

fasole este pusa cu o seara inainte in apa intr-o oala de 5 litri se pune fasolea la fiert impreuna cu legumele , cand au fiert pe jumatate costita se taie in bucati si se prajeste putin , apoi este adaugata in supa cu tot cu uleiul in care sa prajit se mai  adauga sare dupa gust si...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 25.10.2012

Papanasi

publicat la 24.10.2012

Fasole cu ciolan

publicat la 21.10.2012

Sarmale in foi de vita

Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Ești hiperactiv și determinat să valofirici fiecare clipă, chiar și pe alea în care ar trebui sa dormi. Fii cu băgare de seamă, dacă te duci la culcare atât de târziu şi te trezești atât de devreme, s-ar putea să te întalnești cu tine pe hol…!

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 31

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]