publicat la 09.09.2012
publicat la 07.12.2011
publicat la 28.09.2011
Întrucât sunteţi atât de deschişi la noi descoperiri ale tehnicii, vi se propune – şi acceptaţi bucuroşi! – să fiţi parte dintr-o serie de experimente ce ţin de teleportare.Din păcate, tot ceea ce veţi reuşi este să apăreţi în mai multe locuri deodată… pe Foursquare. Chiar şi aşa, acest lucru vă bucură, deoarece deveniţi Mayor în insulele Maldive fără măcar să fi trecut pe acolo! Hai, că nu e puţin lucru, nu?!
Bucataras.ro
[email protected]
Salata de conopida
Conopida se spala, se rupe in buchetele si se fierbe in apa sarata. Se scurge bine. Se face o maioneza rapida la blender din: ulei, oul intreg, zeama de lamaie, mustar, usturoi, sare, piper si chimen, dupa aceasta reteta minunata: http://www.youtube.com/watch?v=dC4C0JbMeHY Conopida fiarta...
Conopida crocanta
Conopida se rupe in buchetele de 4-5 cm diametru, se fierbe "al dente" in apa sarata. Se scurge bine. Intr-un castron se amesteca faina, amidon, fulgi de cartofi, boia, se adauga oul si apa minerala, se amesteca bine cu un tel pana se dizolva cocoloasele. In alt castron se amesteca...
Orez cu ciuperci
Ciupercutele se spala usor, nu se curata de pielita, se taie feliute si se pun deoparte. Ceapa se toaca marunt. Untul si uleiul cu hribi se pun intr-o cratita neaderenta si cand s-a incins se adauga ceapa, se lasa sa se inmoaie, se pun ciupercile, un praf de sare si se acopera cu...