
publicat la 11.09.2011
publicat la 11.09.2011
O zi prielnică pentru experimente incredibile. De la încercarea de a curăţa un cartof enorm cu o mufă USB până la aceea de a fierbe o pulpă de vacă întreagă în ibricul de cafea, un întreg univers extrem îţi va ocupa ore întregi.
Bucataras.ro
[email protected]
Tarta cu branza dulce si zmeura
Se bat ouale cu zaharul cu mixerul. Se adauga branzica, zaharul vanilat, iaurtul si faina. Apoi se adauga praful de copt si lichiorul. Tava se unge cu unt, se toarna compozitia si se pune deasupra zmeura. Se baga in cuptorul preincalzit pentru 30-40 minute.
Tarta cu piersici
Se unge forma cu unt peste care se presara 2 linguri de zahar. Se taie piersicile felii si se aranjeaza in forma de tarta ca o floare. Se introduce in cuptor pentru circa 10 minute. Blatul- Se mixeaza cele 4 oua cu cele 8 linguri de zahar ramase pana se dubleaza in volum. Se...