Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 14.11.2014
Se spală foarte bine știuca. Se curață de solzi apoi se taie pe burtă de la cap până la coadă, se scot intestinele și se curață bine în interior. Apoi se invelește într-un prosop și cu un ciocan de bucătărie se bate usor întorcându-se pe toate...
publicat la 16.11.2014
Iubeste-ti aproapele, dar sa nu afle nimeni.
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Set de 2 borcane de depozitare
Placa de tocat fata-verso
Perie de pantofi
Lumanare parfumata
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 09:54
de Retete_gustoase 1
pe 12.03 la 20:20
pe 12.03 la 09:45
de Rocsi 9
pe 11.03 la 20:54
pe 11.03 la 09:08
3 comentarii
de vasimur 4
4 voturi
3 voturi
RODIMUR
Rocsi
Teo 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
tiby 1
mamica 1
mirela0911 8
1000 puncte
vasimur 4
602 puncte
mihaelar63 9
600 puncte
RODIMUR 8
555 puncte
Rocsi 9
438 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Știucă umplută
Se spală foarte bine știuca. Se curață de solzi apoi se taie pe burtă de la cap până la coadă, se scot intestinele și se curață bine în interior. Apoi se invelește într-un prosop și cu un ciocan de bucătărie se bate usor întorcându-se pe toate...