Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 14.11.2014
Se spală foarte bine știuca. Se curață de solzi apoi se taie pe burtă de la cap până la coadă, se scot intestinele și se curață bine în interior. Apoi se invelește într-un prosop și cu un ciocan de bucătărie se bate usor întorcându-se pe toate...
publicat la 16.11.2014
Râsul elimină stresul şi tensiunea. Acum te uiţi la monitor şi râzi. Nu-i aşa că te simţi mai bine?
Set de 2 teluri Kasahome
Placa de tocat fata-verso
Termometru cu ecran LCD
Taburet pliabil telescopic
Tava pentru servire Jalz Jalz
Veioza OSVINO, LED
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Catalina L 8
la 20:55
la 20:45
la 20:32
de Bucataras 6
la 09:25
de oanapl 8
ieri la 14:02
6 comentarii
5 comentarii
de Rocsi 9
4 comentarii
de vasimur 4
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
Catalina L
ianculubita 6
Ureaza-i "La Multi Ani!"
madi_marin 7
Rocsi 9
1543 puncte
vasimur 4
1192 puncte
Andra_Constantinescu 6
1000 puncte
RODIMUR 8
221 puncte
Sidy 4
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Știucă umplută
Se spală foarte bine știuca. Se curață de solzi apoi se taie pe burtă de la cap până la coadă, se scot intestinele și se curață bine în interior. Apoi se invelește într-un prosop și cu un ciocan de bucătărie se bate usor întorcându-se pe toate...