Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 14.11.2014
Se spală foarte bine știuca. Se curață de solzi apoi se taie pe burtă de la cap până la coadă, se scot intestinele și se curață bine în interior. Apoi se invelește într-un prosop și cu un ciocan de bucătărie se bate usor întorcându-se pe toate...
publicat la 16.11.2014
”Cand o sa mai slabesti si tu?”
Suport pentru ustensile de bucatarie
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Set de 2 decojitoare universale de legume
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Unghiera BISALUO
Rola de folie pentru prajituri
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:04
ieri la 08:35
pe 13.10 la 08:11
de Constelatialeu 9
pe 12.10 la 09:44
pe 10.10 la 15:53
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
Bucataras
MotanLaOale
RODIMUR
AndreeaMaria 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
nadiuta123 1
crisad 1
Rocsi 9
248 puncte
Valclaudia 9
127 puncte
gaby_duceag 8
100 puncte
MotanLaOale 8
53 puncte
mihaelar63 9
3 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Știucă umplută
Se spală foarte bine știuca. Se curață de solzi apoi se taie pe burtă de la cap până la coadă, se scot intestinele și se curață bine în interior. Apoi se invelește într-un prosop și cu un ciocan de bucătărie se bate usor întorcându-se pe toate...