Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Brasov
Bucataras din 04.07.2011
Se curata pipotele si inimile, apoi le spalam. Se pun intr-o tigaie adanca cu uleiul, catelul de usturoi si foile de dafin, sare, piper. Se lasa la fiert la foc mic cu capac peste tigaie. Lasam la inabusit pana sunt fierte. Mai adaugam putina apa...
mai multe
publicat la 01.11.2011
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Suport pentru ustensile de bucatarie
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Placa de tocat fata-verso
Set de 250 forme pentru briose
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:51
ieri la 08:44
pe 10.09 la 08:05
pe 09.09 la 10:55
pe 08.09 la 07:47
4 comentarii
de vasimur 4
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
MotanLaOale
vasimur
RODIMUR
feliciana_maria_1209 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
RODIMUR 8
911 puncte
vasimur 4
616 puncte
abstract01 1
500 puncte
mihaelar63 9
307 puncte
Caty 3
227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pajuee (Mancare cu ardei capia si inimi)
Se curata pipotele si inimile, apoi le spalam. Se pun intr-o tigaie adanca cu uleiul, catelul de usturoi si foile de dafin, sare, piper. Se lasa la fiert la foc mic cu capac peste tigaie. Lasam la inabusit pana sunt fierte. Mai adaugam putina apa...