Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 28.03.2011
Pentru a prepara decorul din smantana, avem nevoie de o tava in care punem o folie de plastic si punem intr-un strat uniform smantana si o punem in congelator.Amestecam pentru inceput zaharul cu pudra salap foarte bine, dupa care le punem...
mai multe
publicat la 22.10.2014
Voturi:28
Set de 10 forme pentru briose
Rola de folie pentru prajituri
Set de 2 borcane de depozitare
Pensula de patiserie
Termometru cu ecran LCD
Lumanare parfumata
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
ieri la 19:17
ieri la 18:26
de Bucataras 6
ieri la 08:47
pe 27.04 la 19:29
de oanapl 8
pe 26.04 la 22:27
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
Rocsi
karla 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
alex100andra 1
undercovergirl 1
Georgyana 1
oanapl 8
2000 puncte
Valclaudia 9
107 puncte
vasimur 4
81 puncte
RODIMUR 8
56 puncte
MotanLaOale 8
49 puncte
Bucataras.ro hello@bucataras.ro
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
"AkbarMashti" Inghetata traditionala Iraniana cu shofran,fistic si apa de trandafir.
Pentru a prepara decorul din smantana, avem nevoie de o tava in care punem o folie de plastic si punem intr-un strat uniform smantana si o punem in congelator.Amestecam pentru inceput zaharul cu pudra salap foarte bine, dupa care le punem...