Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.10.2013
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.
publicat la 29.10.2013
Set de 2 recipiente pentru cereale
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Set de 2 incaltatoare
Taburet pliabil telescopic
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Gherca Daniela 5
ieri la 20:14
de Bucataras 8
ieri la 09:51
pe 26.06 la 10:37
pe 25.06 la 09:13
pe 24.06 la 07:17
5 comentarii
de Constelatialeu 9
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
3 voturi
RODIMUR
vasimur
laylalala 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Patricia Iordache 1
Petrutac 1
maerean_alina_maria 1
mugu43 1
burlacuelena 1
Rocsi 9
2439 puncte
vasimur 4
158 puncte
RODIMUR 8
134 puncte
MotanLaOale 8
70 puncte
oanapl 8
7 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sendvis cu crema de branza
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.