Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.10.2013
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.
mai multe
publicat la 29.10.2013
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Perie de pantofi
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 2 recipiente pentru cereale
Set de 3 boluri Ellenge
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:58
ieri la 10:21
de Rocsi 9
pe 02.12 la 20:34
de Retete_gustoase 1
pe 02.12 la 16:12
pe 02.12 la 13:24
7 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
9 voturi
4 voturi
Bucataras
vasimur
Panacris
mihaelaM 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Patrisia 1
Rocsi 9
2418 puncte
Merisor 9
1300 puncte
RODIMUR 8
1146 puncte
Panacris 9
259 puncte
vasimur 4
253 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sendvis cu crema de branza
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.