Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 17.07.2012
Cratita 1 Se pun impreuna: - galbenusurile, fructoza, uleiul si laptele. Amestecati pana se omogenizeaza. Adaugati faina si praful de copt. Atentie, faina integrala este mult mai grea decat cea alba, va trebui sa amestecati bine si ceva...
mai multe
publicat la 17.07.2012
Coaster extensibil Cook Concept
Perna ergonomica Karll
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Set de 3 boluri Ellenge
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de 4 pahare de whisky
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
la 20:30
de Bucataras 6
la 14:47
la 12:33
la 10:06
ieri la 10:50
7 comentarii
de Panacris 9
6 comentarii
9 voturi
7 voturi
de laura_n 7
Constelatialeu
Bucataras
alinutza88 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
adryan 1
Panacris 9
2236 puncte
Valclaudia 9
316 puncte
vasimur 4
247 puncte
Rocsi 9
238 puncte
RODIMUR 8
176 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pandispan integral cu fructoza
Cratita 1 Se pun impreuna: - galbenusurile, fructoza, uleiul si laptele. Amestecati pana se omogenizeaza. Adaugati faina si praful de copt. Atentie, faina integrala este mult mai grea decat cea alba, va trebui sa amestecati bine si ceva...