Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 17.07.2012
Cratita 1 Se pun impreuna: - galbenusurile, fructoza, uleiul si laptele. Amestecati pana se omogenizeaza. Adaugati faina si praful de copt. Atentie, faina integrala este mult mai grea decat cea alba, va trebui sa amestecati bine si ceva...
mai multe
publicat la 17.07.2012
Taietor de pizza
Taburet pliabil telescopic
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Set de 2 borcane de depozitare
Set de 10 forme pentru briose
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Andra_Constantinescu 6
la 15:22
de vasimur 4
la 11:23
de Bucataras 8
la 11:02
de Adele 4
la 08:32
ieri la 07:46
4 comentarii
de Constelatialeu 9
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
Andra_Constantinescu
MotanLaOale
nyana 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
gabrielasfechis 1
Gabbo 1
oanapl 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
Sidy 1
203 puncte
Andra_Constantinescu 6
200 puncte
Adele 4
129 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pandispan integral cu fructoza
Cratita 1 Se pun impreuna: - galbenusurile, fructoza, uleiul si laptele. Amestecati pana se omogenizeaza. Adaugati faina si praful de copt. Atentie, faina integrala este mult mai grea decat cea alba, va trebui sa amestecati bine si ceva...