Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 17.10.2011
Untul(la temperatura camerei) si zaharul se amesteca, se adauga ouale unul cate unul si se amesteca ca sa ramana bine integrate.Se adauga faina cu praful de copt integat se amesteca pana ramane o pasta omogena, se adauga merele taiate...
mai multe
publicat la 17.10.2011
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Cantar digital pentru bucatarie
Pensula de patiserie
Set de 2 borcane de depozitare
Rola de folie pentru prajituri
Suport pentru ustensile de bucatarie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
la 13:19
de Bucataras 8
la 11:08
ieri la 07:11
pe 23.09 la 07:49
de laura_n 7
pe 23.09 la 07:12
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
vasimur
I0ana 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1451 puncte
RODIMUR 8
1171 puncte
oanapl 8
1007 puncte
vasimur 4
166 puncte
Rahela Velicu 5
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Tort(prajitura) de mere
Untul(la temperatura camerei) si zaharul se amesteca, se adauga ouale unul cate unul si se amesteca ca sa ramana bine integrate.Se adauga faina cu praful de copt integat se amesteca pana ramane o pasta omogena, se adauga merele taiate...