gabrielaiancu

1

Bucataras
incepator

Brno

Bucataras din 22.12.2011

RETETE6
PRIETENI5
Retete / Aperitive / Garnituri

Saleurile cu branza si chimen ale bunicii

In Aperitive / Garnituri la 23 Dec 2011

1. Dizolvati drojdia in laptele putin incalzit. Lasati-o sa se odihneasca pentru 10 minute. Folosind mixerul sau masina de paine (eu prefer varianta a doua), amestecati untul, smantana, faina, uleiul, sarea, oul si amestecul de lapte cu drojdie, pana cand obtineti un aluat bine legat si pufos....

Afisate 1 - 1 din 1 retete    

Postari recente

publicat la 27.12.2011

Cozonacul lui Liberty

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

ieri la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

ieri la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]