![](/templates/default/images/forum/corner_right_titlu.jpg)
Cum sa scap de cosuri
11.06.2014 / 11:31
Citeaza
Astazi am terminat si eu cura cu produsul Derminax si pot sa zic ca sunt cat de cat multumita de rezultatele pe care le-am obtinut. Produsul e unul natural facut in intregime din plante care nu genereaza efecte secundare. Cel putin mie nu mi-au generat neplaceri si asta e un lucru destul de fain. In zilele noastre problema asta e una destul de frecventa. Majoritatea persoanelor care vor sa scape de acnee cauta sa apeleze la ajutorul unor produse naturale, care sa nu le puna in pericol sanatatea!
30.06.2014 / 11:24
Citeaza
Pana acum nu am facut nici un tratament cu nici un produs pentru tratamentul acneei, dar ma bate din ce in ce mai mult gandul sa incerc un produs deoarece suplimentele pe baza de plante sunt din ce in ce mai utilizate in ultima vreme pentru tratamentul diverselor afectiuni.
Pentru tratamentul acneei se pot folosi si tot felul de remedii naturiste, care sa ajute la remedierea problemei intr-un timp destul de scurt! Conteaza si cum mentii igiena zonei afectate de acnee, pentru a evita eventualele infectii care pot aparea!
09.07.2014 / 15:59
Citeaza
Si eu folosesc suplimentul Derminax si chiar sunt multumit de rezultatele pe care le-am obtinut cu el. L-am luat desi la inceput eram destul de sceptic ca produsul ar functiona pe metabolismul meu. Dupa 2 saptamani am observat ca au inceput sa apara rezultate si asta mi-a dat putere sa merg mai departe. Sincer nu ma asteptam ca produsul sa intre atat de bine!
29.07.2014 / 13:53
Citeaza
Pentru a scapa de cosuri e nevoie sa urmezi o serie de reguli. Nu este de ajuns doar sa iei niste suplimente si apoi sa te astepti ca prin minune cosurile sa dispara. Sunt ferm convins ca suplimentele sunt ok, dar daca in timpul curei mananci sanatos, faci exercitii fizice si incerci sa nu te stresezi atat de tare rezultatele vor fi unele si mai bune!
18.10.2016 / 11:14
Citeaza
Dieta e foarte importanta daca se doreste o eliminare in intregime a cosurilor. Conteaza enorm ceea ce mancam.
Recomandari pentru tine si casa ta
Friteuza cu aer cald si functie steamer, Breville, VDF133X
09.01.2018 / 12:52
Citeazamarcu11 a spus:
Pentru a scapa de cosuri e nevoie sa urmezi o serie de reguli. Nu este de ajuns doar sa iei niste suplimente si apoi sa te astepti ca prin minune cosurile sa dispara. Sunt ferm convins ca suplimentele sunt ok, dar daca in timpul curei mananci sanatos, faci exercitii fizice si incerci sa nu te stresezi atat de tare rezultatele vor fi unele si mai bune!
Regulile astea tin mai mult de ceea ce consumam in fiecare zi si felul alimentelor pe care le consumam. Spre exemplu daca avem acnee nu trebuie sa mancam in exces zahar sau alimente procesate ori prajute. Nici ciocolata sau laptele nu sunt recomandate in astfel de cazuri. Trebuie sa existe un echilibru in dieta noastra de zi cu zi pentru ca acumularea de toxine din organism e responsabila incusiv de aparitia acneei.
12.02.2018 / 10:02
Citeaza
Eliminarea cosurilor e o problema destul de delicata si de cele mai multe ori problema care declanseaza acneea e de natura hormonala.Daca reusim sa eliminam aceasta problema hormonala cjiar putem elimina si acneea in totalitate. Cosurile daca sunt lasate se pot suprainfecta si asta poate face ca problema sa devina una foarte serioasa.
20.02.2018 / 09:46
Citeaza
O grija mai mare la alimentele pe care le consumam si ceva sport poate ajuta enorm . Fara produse procesate si fara prajeli si bauturi carbogazoase si totul o sa se rezolve d ela sine. E foarte important ceea ce mancam.
04.10.2018 / 11:33
Citeaza
Renuntarea la prajeli, lapte, ciocolata, produse grase este un adevarat ajutor in lupta impotriva cosurilor.
05.10.2018 / 14:11
Citeaza
Cosurile pot fi indepartate usor daca se respecta cu strictete unele reguli.
09.10.2018 / 12:09
Citeaza
Pentru a scapa de cosuri e musai sa faci schimbari si in stilul de viata.
02.11.2018 / 13:54
Citeaza
Cosurile nu prea pot sa fie eliminate rapid ci situatia poate fi doar ameliorata.
13.12.2018 / 10:20
Citeaza
Nu se poate scapa asa usor de cosuri. E nevoie de foarte multe reguli pe care trebuie sa le respectam pentru a elimina cosurile in intregime. In principal dieta este foarte importanta, apoi miscarea si exercitiile fizice. Miscarea fizica elimina toxinele si in acest fel se poate ajunge la o eliminare a cosurilor.
12.03.2019 / 13:57
Citeazaramoio a spus:
Dieta e foarte importanta daca se doreste o eliminare in intregime a cosurilor. Conteaza enorm ceea ce mancam.
Intr-adevar conteaza foarte mult si ceea ce mancam, daca vrem sa scapam de cosuri!