![](/templates/default/images/forum/corner_right_titlu.jpg)
Cand apar retele noi in rubrica?
03.05.2013 / 13:28
Citeaza
Am postat o reteta la ora 12.48 si nu apare decat pe perete, nu si in lista aceea din coloana dreapta-jos, cu retele nou postate. Deja acolo este o reteta postata dupa ora 13.00 si a mea (salata de boeuf ornamentala) nu este in acea lista.
Trebuie sa indeplinesc anumite conditii (nr. de retete publicate...) ca sa-mi apara retetele pe care le postez in acel widget?
03.05.2013 / 13:41
Citeazaoana_d a spus:
Am postat o reteta la ora 12.48 si nu apare decat pe perete, nu si in lista aceea din coloana dreapta-jos, cu retele nou postate. Deja acolo este o reteta postata dupa ora 13.00 si a mea (salata de boeuf ornamentala) nu este in acea lista. Trebuie sa indeplinesc anumite conditii (nr. de retete publicate...) ca sa-mi apara retetele pe care le postez in acel widget?
Oana inainte sa apara trebuie verificate de unul dintre moderatori .....
03.05.2013 / 15:14
oana_d a spus:
Aha, nu am stiut. Multumesc mult!
oana, sunt intrate inaintea alor tale acele retete ale userilor care au aprobare directa in site, celelalte apar dupa moderarea adminului de serviciu
ti-am dat si tie aprobare directa deoarece scrii bine retetele si esti ok
deci si ale tale vor aparea instant
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de gaby_d
Ultima editare: 03.05.2013 15:14:26
03.05.2013 / 17:00
Citeazagaby_d a spus:
oana, sunt intrate inaintea alor tale acele retete ale userilor care au aprobare directa in site, celelalte apar dupa moderarea adminului de serviciu ti-am dat si tie aprobare directa deoarece scrii bine retetele si esti ok deci si ale tale vor aparea instant
Eu as vrea sa mi se dea aprobare sa-mi apara retetele inainte de a le scrie.
Promit sa daram toate topurile
Recomandari pentru tine si casa ta
03.05.2013 / 17:23
Citeazamiha a spus:
Eu as vrea sa mi se dea aprobare sa-mi apara retetele inainte de a le scrie. Promit sa daram toate topurile
=))) =)))))))
03.05.2013 / 19:55
Citeazagaby_d a spus:
oana, sunt intrate inaintea alor tale acele retete ale userilor care au aprobare directa in site, celelalte apar dupa moderarea adminului de serviciu ti-am dat si tie aprobare directa deoarece scrii bine retetele si esti ok deci si ale tale vor aparea instant
Multumesc mult pt raspuns :) eu ma gandeam ca trebuie sa am un anumit nr. de retete incarcate pe site ca sa-mi apara acolo :D
03.05.2013 / 20:07
Citeazaoana_d a spus:
Multumesc mult pt raspuns :) eu ma gandeam ca trebuie sa am un anumit nr. de retete incarcate pe site ca sa-mi apara acolo :D
m-am razgandit, trebuie sa ai 500 de retete
glumesc
07.05.2013 / 16:07
privatelaura a spus:
=))) =)))))))
Laura
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de cris2711
Ultima editare: 07.05.2013 16:07:55