![](/templates/default/images/forum/corner_right_titlu.jpg)
Lipogold
17.04.2013 / 12:56
Citeaza
Dupa ce m-am tot interesat de Lipogold mi le-am comandat ..acum 3 saptamani.Dupa 3 saptamani pot sa zic ca am in minus 7 kg,pe tot parcursul tratamentului vreau sa va zic ca am mancat normal.Sport nici atat ,sunt o persoana sedentara.Cu toate astea am slabit,inca cateva kg si ma declar multumita.
18.04.2013 / 17:18
Citeaza
Eu nu am o parere foarte buna despre pastilele de slabit in general,coonsider ca daca te chinuii un pic poti slabi cu un regim alimentar echilibrat.
19.04.2013 / 16:23
Citeaza
Eu am mai zis am ceva probleme cu inima si as vrea sa stiu daca ar fi vreo problema sa iau Lipogold?Imi poate spune cineva?
10.05.2013 / 13:38
Citeaza
Karina cred ca cel mai bine ar fi sa iti intrebi medicul de familie,sau sa le lui o intrebare celor de la Lipogold,ma gandesc ca ar trebuii sa stie.Cu astfel de probele nu e de joaca si parerea mea este ca nu are rost sa te complici.
14.05.2013 / 16:13
Citeaza
Dupa ce am terminat tratamentul cu lipogold am reusit sa ma mentin,ma bucura acest lucru,insa o sa incep din nou tratamentul pentru ca vreau sa mai scap de cateva kg.
Recomandari pentru tine si casa ta
16.05.2013 / 09:30
Citeaza
lylyana, te-ai mentinut caci n-ai mai mincat timpenii. daca vrei sa slabesti sanatos, ai in sectiunea de Dieta recomandarile nutritionistului nostru
16.05.2013 / 09:35
Citeaza
Mai fetelor, terminati cu prostiile. N-ati invatat ca nu exista ceva miraculos care sa va subtieze fara efort peste noapte? Inainte de a va indopa cu pastile ganditi-va bine daca merita sa va irositi sanatatea fiind cobaii companiilor care le produc! ;)
17.05.2013 / 16:52
Citeaza
Toata lumea zice sa slabesti sanatos,fara pastile,cu regim alimentar.Dar ce faci in momentul in care nu poti tine un regim alimentar?Si apropo de asta sa fim seriosi e destul de scump sa tii in zilele noastre un regim alimentar.Probabil in situatia asta sunt multe persoana,care din dorinta,necesitatea de a slabi,recurg la produsele de slabit.
21.05.2013 / 13:35
Citeaza
Am vazut si eu o reclama cu Lipogold,e un produs care arata destul de bine,ma tenteaza si pe mine ce sa zic.Poate o sa mi-l comand zilele astea nu de alta da gata a venit vara si nu prea as vrea sa imi etalez sunculitelele la plaja.
01.07.2013 / 09:13
Citeaza
eu am inceput cura cu Lipogold acum o saptamana jumate si pana acum ce pot sa va spun,am slabit cam 2 kg,sa vadem acum pana la sf tratamentului cat reusesc sa slabesc.
02.07.2013 / 09:35
Citeaza
Eu am inceput sa iau Lipogold dintr-o simpla intamplare.Sotul meu a fost cel care mi-a comandat pastilele astea.MI-a spus ca a luat si o cunostiinta si a slabit cu ele.Le iau de 3 saptamani si pana acum am reusit sa slabesc 7 kg.Mai am ceva de slabit,probabil dupa ce voi termina cutia asta imi voi mai lua inca una.
04.07.2013 / 10:55
Citeaza
eu imi mentin parerea legata de pastilele de slabit,acum fiecare e liber sa aleaga ce vrea pentru viata lui si corpul lui.Nu cred sincer ca acele pastile au efect bun asupra corpului.Oricat de naturale ar fi ...
05.07.2013 / 11:07
Citeaza
Si eu sunt de aceiasi parere,mai bine slabesti sanatos cu un regim alimentar decat sa iei tot felu de pastile,care cine stie pot dauna sanatatii.
08.07.2013 / 15:45
Citeaza
Am inceput si eu in cele din urma tratamentul cu Lipogold.Sper sa slabesc cat mai mult,avand in vedere ca nu pot tine si regim alimentar.