![](/templates/default/images/forum/corner_right_titlu.jpg)
Articole
22.04.2012 / 15:37
Citeaza
Dragă bucătăraşule te rog sa-mi ştergi, dacă se poate cele două articole fără imagine principală (cel despre cartof şi cel despre vergeturi), deoarece cand le-am salvat am dat din greşeală dublu clik pe ele şi s-au salvat de 2 ori.
Mulţumesc mult !!!
24.04.2012 / 05:43
Citeaza
draga bucatarasule de ce nu mi s-a postat si reteta cu pulpe de pui la grill cu salata de varza....a doar din curiozitate!!!! acept orice greseala si mi-o asum.multumesc anticipat!
24.04.2012 / 08:59
Citeaza
Irina, ceea ce ai postat aseara nu apare in site pentru ca nu e tocmai o reteta, ci o idee pentru o masa copiasa. Idee ce poti sa o postezi pe wall-ul personal sau intr-o galerie foto.
Recomandari pentru tine si casa ta
Friteuza cu aer cald si functie steamer, Breville, VDF133X
Aparat de vidat alimente FFS005X-01, vidare uscata/umeda, functie pulse
Vas cuptor, capac, fonta emailata,4.7L,rotund, portocaliu
24.04.2012 / 15:48
Citeaza
Bucatarasule, poti sa-mi spui de ce nu mi se inmultesc galbenii de la o vreme? Sunt destul de activa, postez retete si totusi, suma nu-mi creste deloc. Altadata primeam galbeni pentru activitate aproape zero, acum insa, cand ma straduiesc sa fiu mai activa, cu toate ca timpul nu prea imi permite, nu primesc nimic. De ce? Pentru mine si sunt sigura ca nu numai pentru mine, galbenii erau totusi un mic stimulent, mai ales ca ma " chinui" de mult sa achizitionez un lucru pe care am pus ochii din camera bucatarasilor.
Ia vezi ce poti face! Multumiri...
24.04.2012 / 18:50
Alina, pentru ca suma sa creasca trebuie mai intai sa aduni puncte. 1 galben=1000 puncte. Ori tu in ultima saptamana ai adunat doar vreo 400 si ceva de puncte, din cate vad in clasament.
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de miha
Ultima editare: 24.04.2012 18:50:27