![](/templates/default/images/forum/corner_right_titlu.jpg)
probleme de inscriere de retete
17.03.2012 / 22:42
Citeaza
- am o suparare fff mare . nu stiu de ce nu pot sa mai scriu retete....nu imi da voie sa scriu la ingrendiente si mod de preparare,in rest este ok....ajutati-ma .......se poate sa fie o problema de la calculatorul meu sau e posibil sa fie o alta problema......multumesc anticipat oricui vrea sa ma ajute cu orice imformatie!
18.03.2012 / 09:35
Citeazairi_love a spus:
am o suparare fff mare . nu stiu de ce nu pot sa mai scriu retete....nu imi da voie sa scriu la ingrendiente si mod de preparare,in rest este ok....ajutati-ma .......se poate sa fie o problema de la calculatorul meu sau e posibil sa fie o alta problema......multumesc anticipat oricui vrea sa ma ajute cu orice imformatie!
Daca folosesti Internet Explorer schimba pe Mozilla.
18.03.2012 / 15:28
Citeaza
am internet mozila dar nu-mi permite sa tastez la ingrediente si mod de preparare.Am verificat calculatorul si mi s-a spus ca, problema ar fi de la siteul dumneavoastra. Va rog frumos daca s-ar putea sa se poata verifica cumva problema. Sau ajutati-ma cu ceva informativ.Multumesc anticipat.
18.03.2012 / 18:12
Citeaza
Ai dreptate, nici la mine nu merge. Asteptam sa vina Mircea cu bagheta magica.
Recomandari pentru tine si casa ta
18.03.2012 / 19:53
Citeaza
multumesc din inima.......sper sa nu dureze ,pt ca sincer sa iti spun voi toate de pe acest site inclusiv site bucataras.ro reprezinta o uoaza de liniste si relaxare pt mine.....multumesc mult pentru informatie si mi-as dori sa se poata rezolva repede.
19.03.2012 / 16:53
Citeaza
multumesc din inima ...am rasuflat foarte usurata cand am vazut ca pot sa imi postez retetele....va multumesc din inima si imi pare sincer rau de un singur lucru....ca nu v-am cunoscut mai devreme ,imi faceati viata mult mai frumoasa....dar nu conteaza mi-o faceti acum si ma bucur enorm!
20.03.2012 / 19:03
Citeazasufletista a spus:
nici eu nu pot posta retete
lau, cum asa?
ce nu poti posta?
20.03.2012 / 22:32
Citeazamiha a spus:
V-am zis eu ca vine Mircea cu bagheta magica.
Miha..as intreba ceva da' mai bine ma culc
20.03.2012 / 23:18
Citeazagaby_d a spus:
Miha..as intreba ceva da' mai bine ma culc
Aha Gaby,as zice si io,da' mai bine ne vedem de treaba
21.03.2012 / 09:29
Citeaza
Ziceti-mi mie ce aveti de zis, ca eu n-am treaba, pot sa transmit mai departe