![](/templates/default/images/forum/corner_right_titlu.jpg)
Eroare...
08.01.2012 / 15:53
Citeaza
Buna !
M-am lovit de o mica problema...nu reusesc sa dau accept la prieteni fiindca imi da eroare, imi apare ca limita maxima de prieteni permisa este de 100 dar nu am ajuns la acest nr.
momentan am 14 prieteni dragi
. Aveti idee de ce primesc aceasta eroare si cum se poate remedia ?
08.01.2012 / 17:07
Citeazabylaura a spus:
Buna ! M-am lovit de o mica problema...nu reusesc sa dau accept la prieteni fiindca imi da eroare, imi apare ca limita maxima de prieteni permisa este de 100 dar nu am ajuns la acest nr. momentan am 14 prieteni dragi . Aveti idee de ce primesc aceasta eroare si cum se poate remedia ?
Bună! Îţi prezintă eroare pentru că cel pe care vrei să îl adaugi are deja 100 prieteni.
Cred,sper, să se rezolve
12.02.2012 / 22:36
Citeaza
Buna!
De cateva zile si mie imi apare o eroare cand incerc sa incarc pozele."Eroare incarcare fisier".Stiti cumva din ce cauza?
De vreo 4 zile ma chinui sa mai pun retete,credeam ca e ceva provizoriu,insa m-am inselat...
13.02.2012 / 09:17
Citeaza
Salut. Probabil sint fotografiile prea mari. Micsoreaza le si da mi un semn daca nu e ok apoi
Recomandari pentru tine si casa ta
Friteuza dubla cu aer cald, Breville, Halo Flexi, Digital, 11L
13.02.2012 / 09:17
CiteazaMiss_B a spus:
Buna! De cateva zile si mie imi apare o eroare cand incerc sa incarc pozele."Eroare incarcare fisier".Stiti cumva din ce cauza? De vreo 4 zile ma chinui sa mai pun retete,credeam ca e ceva provizoriu,insa m-am inselat...
Posibil sa trebuiasca sa redimensionezi... Ai incercat?
15.02.2012 / 12:56
Citeaza
buna ,stie cineva de ce cand modific o reteta ,imi dispar ingredientele ?
23.09.2022 / 12:35
Citeaza
Among Us 2 is roused by the famous and addictive game Among Us! Is it accurate to say that you are prepared for some good times? Join this insane user-made variant of Kogama as you gather the same number of focuses as you can and travel through fabulous 3D conditions attempting to get by no matter what.