![](/templates/default/images/forum/corner_right_titlu.jpg)
informatii utile
24.12.2011 / 23:42
Citeaza
sunt noua aici ....si as vrea sa adaog o reteta cu poza dar nu reusesc din cauza pozei ca nu corespunde.....ajutati-ma cum sa procedez.....multumiri de la o incepatoare
25.12.2011 / 20:49
Citeazairi_love a spus:
sunt noua aici ....si as vrea sa adaog o reteta cu poza dar nu reusesc din cauza pozei ca nu corespunde.....ajutati-ma cum sa procedez.....multumiri de la o incepatoare
Daca nu corespunde ca si dimensiune ,va trebui s-o redimensionezi.
25.12.2011 / 22:59
Citeazairi_love a spus:
http://www.bucataras.ro/articole/mici-secrete-in-realizarea-unei-fotografii-culinare-26147.html
sunt aici, la finalul articolului, cateva linkuri unde poti micsora poza
25.01.2012 / 19:51
Buna seara!care ma puteti ajuta spunandu-mi de unde as putea achizitiona revistele "Click Pofta Buna!" din luna septembrie si decembrie 2011...vreun site de pe care as putea cumpara revistele?multumesc!:*
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de Elena_Daria
Ultima editare: 25.01.2012 23:12:50
25.01.2012 / 21:39
CiteazaElena_Daria a spus:
Buna seara!care ma puteti ajuta spunandu-mi de unde as putea achizitiona revistele "Click Pofta Buna!" din luna septembrie si decembrie 2011...vreun site de pe care as putea cumpara revistele?multumesc!:*
Cel mai bine ar fi sa suni la ei la redactie si te vor lamuri ei cum sa procedezi. Zic si eu!
Recomandari pentru tine si casa ta
25.01.2012 / 23:23
am gasit adresa de e-mail...multumesc pt ajutor:*
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de Elena_Daria
Ultima editare: 25.01.2012 23:36:51
03.03.2012 / 11:32
Buna dimiiiiiineata dragi bucatarasi , care ma puteti ajuta va rog?
Nu ma pot autentifica pe site-urile unde ma inregistrez...exemplu Delimano, m-am inregistrat am primit parola pe mail, pana aici totul ok, insa nu ma pot loga, introduc mailul parola si nu misca nimic, am patit asa si pe alte site-uri pe care m-am inregistrat pentru cumparaturi, sa fie oare o setare aiurea in computer?
Am sters cookies, history si alte cele si nimic. Poate ca va pricepeti mai bine si-mi dati o mana de ajutor...ca eu nu prea mai stiu si nici prea tare nu ma pricep...
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de RuxyRux
Ultima editare: 03.03.2012 11:33:03
03.03.2012 / 11:50
CiteazaRuxyRux a spus:
Buna dimiiiiiineata dragi bucatarasi , care ma puteti ajuta va rog? Nu ma pot autentifica pe site-urile unde ma inregistrez...exemplu Delimano, m-am inregistrat am primit parola pe mail, pana aici totul ok, insa nu ma pot loga, introduc mailul parola si nu misca nimic, am patit asa si pe alte site-uri pe care m-am inregistrat pentru cumparaturi, sa fie oare o setare aiurea in computer? Am sters cookies, history si alte cele si nimic. Poate ca va pricepeti mai bine si-mi dati o mana de ajutor...ca eu nu prea mai stiu si nici prea tare nu ma pricep...
Nu stiu ce-ar putea fi, Ruxy, n-am patit-o pana acum...
Bafta!
03.03.2012 / 11:58
CiteazaIna a spus:
Nu stiu ce-ar putea fi, Ruxy, n-am patit-o pana acum... Bafta!
Multumesc Inisor...e tare enervant...am vrut sa votez si eu fetele pe Delimano...nici poveste sa pot...iar cumparaturi on-line nu mai pot face decat telefonic...oare ce o fi?
04.03.2012 / 08:44
CiteazaRuxyRux a spus:
Multumesc Inisor...e tare enervant...am vrut sa votez si eu fetele pe Delimano...nici poveste sa pot...iar cumparaturi on-line nu mai pot face decat telefonic...oare ce o fi?
Mai bine salvezi ce ai important in partitiile D,E, apoi iti formatezi pc-ul
04.03.2012 / 18:28
CiteazaIna a spus:
Mai bine salvezi ce ai important in partitiile D,E, apoi iti formatezi pc-ul
Multumesc Inisor..ma gandeam la asta ca la ultima solutie...sincer, nu prea as vrea...te pup cu drag!