![](/templates/default/images/forum/corner_right_titlu.jpg)
noul "Bucataras"
04.12.2011 / 17:10
Citeaza
Asa e Gaby,e o comunitate mare si mereu cele scrise pot fi interpretate.Eu chiar nu stiu ce-i baiul cu Dia,n-am prea fost de ceva vreme. Sunt sigura ca si eu mai "intep" cateodata,deh,sunt Fecioara,cred ca e in firea noastra sa facem asta. Apropo,ieri mi-ai luat vorbele din gura la Matei,n-am mai zis si eu nimic ca prea puneam degetul pe rana
. Dar lucrurile astea nu sunt spuse cu rautate.
La nr de retete,pe mine nu m-a remarcat nimeni nici la 100 ,nici la 200 ,dar nici la 300
uite cate motive de suparare am gasit
,dar pentru mine asta nu e important.Vedeti cand ating mia ,atunci dati un semn de viata
Eu ma bucur sa am un loc unde imi sunt toate retetele,ca nici cu blogspotul asta nu se stie niciodata. Voi stati in business ,sa nu le pierd.
Am avut si eu o data o nelamurire,dar am rezolvat in privat cu Gaby.
04.12.2011 / 17:13
Brindusa a spus:
Gaby a zis: "Va rog, orice suparare, nemultumire, aduceti-o la cunostinta lui Bucataras, lui Miha sau mie si incercam sa rezolvam." In numele tuturor, multumesc Gaby pentru informatie. Acum stie toata lumea pe cine trebuie sa "perie" ca sa ajunga la panoul de onoare Sau nu.
Brandusa
, nu e vorba de "periat".
Nu am pus niciodata pe cineva la panou din simpatie.
Forte multe nemultumiri ajung de mult timp la mine, chiar daca am cerut, chiar daca nu
,
dar!!!! pt Dumnezeu
, useri activi sunt muuuuuuuuuuulti si locuri in panou 4.
Cum sa ii ingramadim pe toti?
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de gaby_d
Ultima editare: 04.12.2011 17:14:32
04.12.2011 / 17:16
Brandusa, niciodata, dar niciodata, n-am pus pe cineva la panou din simpatie sau numai din simpatie. Cred eu ca am fost impartiala si chiar am incercat sa multumesc pe toata lumea. Ca am reusit sau nu... om sunt si eu...
Edit later
Brandusa, la fiecare postare sau zi in care ai postat ceva ai avut si cate o reteta pusa la panou. Nu inteleg de ce ar trebui sa ma mai perii, ca simpatica imi esti.
Iar de apreciat si inca mai mult de atat.
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de miha
Ultima editare: 04.12.2011 17:20:36
Recomandari pentru tine si casa ta
04.12.2011 / 17:34
Citeazamiha a spus:
Brandusa, niciodata, dar niciodata, n-am pus pe cineva la panou din simpatie sau numai din simpatie. Cred eu ca am fost impartiala si chiar am incercat sa multumesc pe toata lumea. Ca am reusit sau nu... om sunt si eu... Edit later Brandusa, la fiecare postare sau zi in care ai postat ceva ai avut si cate o reteta pusa la panou. Nu inteleg de ce ar trebui sa ma mai perii, ca simpatica imi esti. Iar de apreciat si inca mai mult de atat.
Gaby, Miha, eu nu perii niciodata pe nimeni. Daca imi place zic. Daca nu, ignor.
Daca ar fi dupa mine, lumea ar fi plina de scame
Ziceam si eu... asa.... pentru alti...
Oricum, eu sunt asa de ocupata in ultima vreme ca nu mai am timp nici sa-mi postez retetele pe blog, d-apoi sa intru pe aici. Ieri si azi ce-am mai bananait si am citit discutii. ffff interesante si instructive. La ce activitate am, ma simt super bagata in seama, dragelor. Pup pe amandoua
04.12.2011 / 17:40
Citeaza
Uite ce neglijenta sunt.
Am uitat sa zic ca daca aveti ceva probleme, mai ales astea de suflet, puteti sa apelati si la Mircea, c-a devenit de nerecunoscut , dragu' de el.
04.12.2011 / 17:42
Citeazagaby_d a spus:
Uite ce neglijenta sunt. Am uitat sa zic ca daca aveti ceva probleme, mai ales astea de suflet, puteti sa apelati si la Mircea, c-a devenit de nerecunoscut , dragu' de el.
Da da...ofera si consiliere...dragul de el
![]()
04.12.2011 / 17:43
Citeazamiha a spus:
Da da...ofera si consiliere...dragul de el
Din cate stiu si-a deschis cabinet si-n Tm.
Sper ca face fatza. De fapt...nu ma indoiesc
04.12.2011 / 17:44
Citeazamitinita a spus:
eu nu zic nimic ca o sa ziceti ca dinadins am pomenit dar chiar ca nu
Spune acum sau niciodata.
![]()
Eu zic sa spui acum cat suntem puse pe rezolvat dileme.
![]()
04.12.2011 / 17:45
Citeazagaby_d a spus:
Din cate stiu si-a deschis cabinet si-n Tm. Sper ca face fatza. De fapt...nu ma indoiesc
Are si asistenta?
04.12.2011 / 17:47
miha a spus:
Are si asistenta?
Nu, isi cauta, dar nu gasise inca una sa corespunda standardelor lui.
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de gaby_d
Ultima editare: 04.12.2011 17:48:23