Calendar virtual de Craciun!
17.12.2011 / 22:10
Citeaza
Dia, de ce ?? nu poti deschide linkul? Sa-mi spuneti daca e asa, sa nu tot postez ca o proasta aicea.....
17.12.2011 / 22:24
Citeazadanakarin a spus:
Dia, de ce ?? nu poti deschide linkul? Sa-mi spuneti daca e asa, sa nu tot postez ca o proasta aicea.....
Nuuuuuuu Dana.Scuze.Am o problema cu calculatorul
18.12.2011 / 09:47
N, mai linistit Dia ! Atunci, uite o "tanara Doamna " pe care am vazut-o la München acu vreo doi ani, intr-un enomenal concert ..:
Va urez sa petreceti in mod placut aceasta untima duminica inaintte de Craciun.
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de danakarin
Ultima editare: 18.12.2011 09:48:26
18.12.2011 / 10:50
Citeazadanakarin a spus:
N, mai linistit Dia ! Atunci, uite o "tanara Doamna " pe care am vazut-o la München acu vreo doi ani, intr-un enomenal concert ..: www.youtube.com/watch Va urez sa petreceti in mod placut aceasta untima duminica inaintte de Craciun.
Duminica minunata si tie Dana
Recomandari pentru tine si casa ta
Aparat de vidat alimente FFS005X-01, vidare uscata/umeda, functie pulse
19.12.2011 / 10:35
Citeaza
Bun gasit tuturor apar si eu in calendar pentru ca am intrat in vacanta de Craciun. Azi fac primii biscuiti de Craciun incep sa finisez decoratiile, fac pachetelele pentru mic atentii de craciun .....gata vine Craciunul !
22.12.2011 / 01:32
Citeaza
Dana, azi am descoperit calendarul, dar am ascultat cu plăcere fiecare melodie şi le aştept în continuare pe celelalte. Mulţumesc şi îţi urez sărbători binecuvântate. Felicitări pentru ideea originală de a ne dărui esceste superbe piese.
24.12.2011 / 04:09
Citeaza
Multzumesc tuturor care au ascultat aceste mici cadouri muzicale, si va doresc la toti bucatarasii cu mult drag Sarbatori ale Craciunului binecuvantate !!
24.12.2011 / 04:11
Citeaza
Draga Ana multzumesc pentru cuvintele calde, iti urez si eu, minunate sarbatori alaturi de cei dragi tie !!