![](/templates/default/images/forum/corner_right_titlu.jpg)
Multzumiri din suflet !
25.11.2011 / 00:27
Citeaza
Dragele mele si dragii mei ! Va multzumesc si pe aceasta cale pentru urarile de ziua mea si ma bucur sa va fi cunoscut. Ma simt bine cu voi, gasca vesela si simpatica !
Cu drag, Dana
25.11.2011 / 09:17
Citeazadanakarin a spus:
Dragele mele si dragii mei ! Va multzumesc si pe aceasta cale pentru urarile de ziua mea si ma bucur sa va fi cunoscut. Ma simt bine cu voi, gasca vesela si simpatica ! Cu drag, Dana
Cu mare drag Dana
sper ca ai avut parte de o aniversare frumoasa
25.11.2011 / 11:05
Citeazadanakarin a spus:
Dragele mele si dragii mei ! Va multzumesc si pe aceasta cale pentru urarile de ziua mea si ma bucur sa va fi cunoscut. Ma simt bine cu voi, gasca vesela si simpatica ! Cu drag, Dana
Cred ca eu am ratat sa te felicit de ziua ta, dar n-a fost cu intentie. Cred ca eram prea zapacita si emotionata ca trebuie sa plec sa ma cunoasca
Gabi.
Dar, iti urez acum, chiar daca mai tarziu, dar din inima, tot binele din lume, sa fii sanatoasa si iubita.
![]()
25.11.2011 / 12:07
Citeaza
Cred ca si eu te-am ratat ...
LA MULTI ANI , Dana ! Sa fii sanatoasa si voioasa
Recomandari pentru tine si casa ta
25.11.2011 / 13:33
Citeaza
Va multzumesc si voua cu drag, Miha si Diana.
Am vazut pe Blog, Miha, si cred si comentat , evenimentul de la Electrolux. Cred ca a fost foarte interesant !
in ceea ce priveste ziua de ieri, Dia, a fost super si ar merita o postare. A fost cadoul preitenei mele de o viata, care acum locuieste la Bruxelles, O seara de muzica baroca in capela palatului Residenz -fosta resedinta a regilor Bavariei., urmata de o cina la Orlando un local al lui Alfons Schubeck, un foarte cunoscut bucatar. Asta e asa un aranjament, care se ofera, se cheama Residenz Serenade . Am mincat un meniu super,din 3 feluri, dar mi-a fost rusine sa fac poze. Am fost cu ai mei copii.care nu mai sunt copii ;-) si ne-am simtit de minune. Asa ca , da a fost o seara super. !!