modules/forum/post.tpl

Ajutor!!!

06.11.2011 / 14:23

Nick: diaconta
Bucataras Top-Chef
Bucataras din: 27.07.2010
Retete: 723
Scrie-i mesaj privat

sabinacasapciuc a spus:

Buna nu inteleg de ce in categoria "mincaruri preferate" se salveaza doar 3 pozitii? eu una cind vad ceva, care-mi place dau un like ca sa se salveze in aceasta categorie, ca mai apoi cind voi intra pe aceasta pagina, sa nu caut din nou ci sa le gasesc mult mai usor in asa fel. va rog sa ma ajutati, cum fac sa pastrez retele mele preferate in profilul meu?

Sabina,deasupra pozei principale de la fiecare reteta ai mai multe Optiuni,printre care si Favorite.Asta inseamna sa-ti salvezi reteta preferata in pagina ta.Deci trebuie doar sa apesi "Favorite" si reteta este salvata automat in pagina ta.Zi faina

Citeaza

06.11.2011 / 14:29

Nick: Bucataras
Bucataras suprem
Bucataras din: 19.07.2008
Retete: 936
Scrie-i mesaj privat

sabinacasapciuc a spus:

Buna nu inteleg de ce in categoria "mincaruri preferate" se salveaza doar 3 pozitii? eu una cind vad ceva, care-mi place dau un like ca sa se salveze in aceasta categorie, ca mai apoi cind voi intra pe aceasta pagina, sa nu caut din nou ci sa le gasesc mult mai usor in asa fel. va rog sa ma ajutati, cum fac sa pastrez retele mele preferate in profilul meu?

Buna, Sabina. La retete preferate poti salva cite retete doresti. In pagina ta se afiseaza doar ultimele 3, pe coloana din dreapta, iar sub a treia este un link Vezi toate retetele preferate

Deocamdata tu ai salvat doar 3, daca te uiti la mine in pagina sint mult mai multe :)

Citeaza
Selecteaza categoria de interes:
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

utilizatori

Panacris

2074 puncte