![](/templates/default/images/forum/corner_right_titlu.jpg)
vand masina de spalat vase
17.02.2011 / 17:22
Citeaza
Nu stiu daca e voie sa punem anunturi aici daca nu imi cer scuze si puteti sterge mesajul.Voiam sa dau anunt ca doresc sa vand o masina de spalat vase ultra performanta noua nefolosita pe care eu am castuigat-o dar din lipsa de spatiu nu am folosit-o si nici macar montat-o.Deci consider ca e noua.Marca ei este Whirlpool al 6-lea simt, Carisma , este la vanzare in magazine si pe net intre 30 si 25 milioane lei vechi .Eu sunt dispusa sa negociez dar desigur o s-o dau mult mai ieftin.cine doreste sa discutam va rog sa imi lasati mesaj . Multumesc!
daca doriti am si poze si alte amanunte tehnice dar am zis sa vad intai daca e cineva interesat.
17.02.2011 / 18:52
Citeaza
Am putea face o rubrica cu anunturi de acest gen? Am citit ca sunt multe fete care au lucruri noi prin bucatarie si nu le folosesc,am putea face schimb sau vinde.
18.02.2011 / 08:50
Citeaza
pai ar fi super! sa vedem ce zice bucatras! pana atunci eu astept oferte de pret , dar mai jos de jumatate de pret nu las.
18.02.2011 / 09:43
Citeazaepurasha2bb a spus:
pai ar fi super! sa vedem ce zice bucatras! pana atunci eu astept oferte de pret , dar mai jos de jumatate de pret nu las.
Buna!
In caz ca nu ai vandut-o, eu ofer 300 euro.
18.02.2011 / 12:42
Citeaza
buna, inca nu am vandut-o abia am scos-o la licitatie! :)) mai lasa-ma o saptamana sa vad ce oferte mai am
Recomandari pentru tine si casa ta
06.03.2011 / 12:02
Citeaza
da , mai este valabila oferta.Iti dau mesaj privat cu numarul de telefon sa vorbim.
06.03.2011 / 19:30
Citeaza
ti-am trimis mesaj privat aici pe site cu linkul cu poze si datele masinii ca pe mail imi da eroare de trimitere si nu pot sa-ti trimit.