![](/templates/default/images/forum/corner_right_titlu.jpg)
21.11.2009 / 13:10
Daaaa, orice .... Eu vreau un DVD cu un concert live frumos si o rama cu o fotografie frumoasa a familiei mele
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de Bucataras
Ultima editare: 21.11.2009 13:18:07
21.11.2009 / 19:47
Citeaza
Ba daaa, exista!!
Eu vreau un aparat de facut gaufre
si mai muuulte, dar sa fie surpriza
, sa raman uimita cand deschid cadourile!
Recomandari pentru tine si casa ta
22.11.2009 / 00:20
CiteazaOana a spus:
Ba daaa, exista!! Eu vreau un aparat de facut gaufre si mai muuulte, dar sa fie surpriza , sa raman uimita cand deschid cadourile!
Este aparat de gaufrre in Carrefour, vafele ies cu moaca lui Mickey Mouse.
L-as vrea si eu, dar mosul zice ca am unul si nu-mi mai trebe.
22.11.2009 / 01:05
Citeaza
rivkaaa, exista. uite, spune ne o poezie si apoi dorinta ta, sa vezi ca mosu va veni
22.11.2009 / 01:09
Citeaza
eu as vrea sa fiu surprinsa de mosul
in mod placut, bineinteles. Sa vad asa cam ce crede el ca mi-as dori ... pe langa sanatate si etc. Dintre lucrurile cumparabile, ar fi niste lucrusoare, dar nu pot spune ca intr-adevar mi le doresc. La cadouri imi place mai mult ideea de atentie, in genul: am zis la un mom dat ca imi place nus ce regizor si sa ma trezesc cu o colectie de filme, sau macar unul mai greu de gasit de-al lui. Cumva mai mult m-as bucura ca a prins detaliul, numele acela ... m-am bucurat foarte tare de ex cand am plecat din tara si am primit cadouri la petrecerea de "adio" :)) am organizat ceva mic cu 10 prieteni, pizza si altele. Toate au fost frumoase pentru ca mi-am dat seama ca ma cunosc. Un exemplu: o cana. Dar am sarit in sus cand am vazut-o pentru ca e din colectia lui Jamie O si e draguta asa. Si m-a emotionat pentru ca de Jamie am mentionat o singura data intr-o discutie. Si a tinut minte :) eu am raspuns cam mult ... am cam luat in serios intrebarea
22.11.2009 / 08:38
Citeaza
Ba ai spus corect. Probabil asa gindim toti si ne bucuram mai mult la aceste cadouri decit celebrele "camasa", "bluza", "geanta" etc
22.11.2009 / 10:04
Citeaza
eu ma gandesc mai mult la ce sa aduca mosul la altii pt mine orice e bun in pom (numai sa fie ceva) as vrea sa-mi "ia" mosul ceva -cam 10 kg pe care ma chinui sa le dau jos de cand am nascut
22.11.2009 / 10:43
Citeaza
Si mie imi plac surprizele, si orice mica atentie este primita cu drag pentru ca vine de la...Mosu'
! in general nu sunt pretentioasa, dar imi plac micile "atentii" care sunt cadouri de suflet, la care ajung sa tin foarte mult chiar daca nu au o valoare materiala prea mare! asa ca il astept pe Mosu' sa ma surprinda..placut!
22.11.2009 / 18:44
Citeaza
Heeeei, atentiune, revenim la tema topicului: ce vreti sa va aduca Mos Craciun? Curaj
22.11.2009 / 19:45
Nick: luminita20_2006Scrie-i mesaj privat
Bucataras incepator
Bucataras din: 02.05.2009
Retete: 398
Citeaza
eu o sa radeti vreau numai chesti din astea pt bucatarie
....asa ca parte materiala...sa vreamai multe dar nu se poate....dar cel mai mult sanatate.....aaa si sa uit de dorinta sotului.....o masina:))......sper ca mosu sa fie bun anul asta
...eu i-am zis ca s-ar putea sa primeasca da in miniatura ca nu a fost suficient de cuminte