modules/forum/post.tpl

BAUTURA MIRACULOASA

23.01.2011 / 14:14

Nick: MIUTA
Bucataras incepator
Bucataras din: 11.01.2010
Retete: 248
Scrie-i mesaj privat

Este ca o bautura miracol! Este simplu.

Ai nevoie de un cartof, un morcov si un mar care se combină împreună pentru a face suc!

Se spală cele de mai sus, fara a le curata se taie bucăţi şi se pun în storcătorul de fructe şi imediat beţi suc. Puteţi adăuga lamaie sau lime pentru gust mai racoritor.

Aceasta bautura miracol va fi eficienta pentru următoarele maladii:

1. Prevenirea dezvoltarii celulelor canceroase – impiedica cresterea celulelor canceroase.

2. Poate vindeca ulcerul,  de asemenea poate preveni afectiunile grave la ficat, rinichi şi pancreas.

3. Consolidare pulmonara, previne atacurile de cord si hipertensiunea arteriala.

4. Consolidare a sistemului imunitar

5. Bună pentru vedere, elimina ochii rosii si obositi sau uscati

6. Ajutor pentru a elimina durerea cauzata de munca fizică, dureri musculare

7. Detoxifiaza, ajuta tranzitul intestinal, elimina constipaţia. Prin urmare, va face o piele sanatoasa si un aspect mai radiant. Foarte eficient in acnee.

8. Îmbunătăţeste respiratia urat mirositoare din cauza indigestie, infecţiilor la nivelul gâtului.

9. Reduce durerile menstruale

10. Ajuta la coborarea temperaturii in cazul puseurilor severe de febra.

Nu există absolut nici un efect secundar. Foarte hrănitor şi se absoarbe uşor! Foarte eficient în cazul în care aveţi nevoie sa pierdeti în greutate. Veţi observa îmbunătăţirea sistemul imunitar după consumarea zilnic timp de 2 săptămâni. Vă rugăm să vă asiguraţi că beti sucul imediat din storcător pentru cel mai bun efect.

CÂND se bea:

Se bea dimineata pe stomacul gol! Dupa o ora se poate lua micul dejun. Pentru rezultate rapide beti de 2 ori pe zi, dimineaţa şi inainte de 17.

Citeaza

24.01.2011 / 11:35

Nick: cismaru_nicoleta
Bucataras incepator
Bucataras din: 16.01.2011
Retete: 41
Scrie-i mesaj privat

Miuta....cred ca e si buna la gust nu numai miraculoasa...e de incercat

Citeaza

24.01.2011 / 16:42

Nick: LUK
Bucataras incepator
Bucataras din: 28.11.2010
Retete: 223
Scrie-i mesaj privat

pacat ca nu am storcator

Citeaza

25.01.2011 / 23:17

Nick: nadina73
Bucataras talentat
Bucataras din: 19.02.2010
Retete: 746
Scrie-i mesaj privat

Supersa sti ca trebuie sa incerc,simplu ,rapid si cu efecte benefice,bravo

Citeaza

08.02.2011 / 10:42

Nick: blogculinar
Bucataras incepator
Bucataras din: 07.02.2011
Retete: 0
Scrie-i mesaj privat

Nu e acelasi lucru ca mancatul unui mar si unui morcov?

Citeaza

23.02.2011 / 23:25

Nick: mihaelaradu
Bucataras incepator
Bucataras din: 13.01.2011
Retete: 35
Scrie-i mesaj privat

Am incercat si eu ceva asemanator, dar in reteta stiuta de mine se adauga si o jumatate de ceapa. Rezultate?! Hmm! Nu iesite din comun, dar ce e drept mi s-a reglat tranzitul intestinal. Totusi nu m-am tinut de cura asta de dezintoxicare din cauza cepei. Trebuia sa ma tin de nas sa pot bea sucul, dar acum nu mai am nici un motiv sa nu incerc din nou :)

Ms pt pont 

Citeaza

25.02.2011 / 00:23

Nick: MIUTA
Bucataras incepator
Bucataras din: 11.01.2010
Retete: 248
Scrie-i mesaj privat

mihaelaradu a spus:

Am incercat si eu ceva asemanator, dar in reteta stiuta de mine se adauga si o jumatate de ceapa. Rezultate?! Hmm! Nu iesite din comun, dar ce e drept mi s-a reglat tranzitul intestinal. Totusi nu m-am tinut de cura asta de dezintoxicare din cauza cepei. Trebuia sa ma tin de nas sa pot bea sucul, dar acum nu mai am nici un motiv sa nu incerc din nou :) Ms pt pont 

Ceapa ii da un gust si un miros mai neplacut.Daca folosesti ceapa trebuie consumat repede.Incearca fara ceapa si daca poti sa ti si un regim de detoxifiere a organismului  o sa te simti foarte bine!

Citeaza
Selecteaza categoria de interes:
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

pe 07.02 la 16:05

Tartă savuroasă cu legume și brânză de capră – Rețetă rapidă și ușoară

pe 07.02 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi