12.01.2011 / 10:52
Citeaza
eu miam luat o presa ptr biscuiti, e din metal inoxidabil, are 25 de forme si am luat-o cu 32 de lei, de la un tcm
14.01.2011 / 19:02
Citeaza
ultima luna a fost una a cadourilor : cuptor cu microunde - cumparat cu bani proprii, robot moulinex - cumparat cu banii castigati la concursul Happy-Hap + bani primiti la ziua mea , tigaie Dry Coocker + mixer - cadou de la soacra-mea A fost o luna excelenta in materie de achizitii in bucatarie
14.01.2011 / 19:36
CiteazaIna a spus:
ultima luna a fost una a cadourilor : cuptor cu microunde - cumparat cu bani proprii, robot moulinex - cumparat cu banii castigati la concursul Happy-Hap + bani primiti la ziua mea , tigaie Dry Coocker + mixer - cadou de la soacra-mea A fost o luna excelenta in materie de achizitii in bucatarie
mama cam multe ai achizitionat..mai da si la altii....sa le stapanesti sanatoasa
15.01.2011 / 11:42
Citeazarocsi_1612 a spus:
mama cam multe ai achizitionat..mai da si la altii....sa le stapanesti sanatoasa
Multumesc, Rocsi! In bucatarie niciodata nu-mi ajunge ce am.... mereu e loc de mai mult , doar ca am nevoie si de spatiu mai mare
Recomandari pentru tine si casa ta
Aparat de vidat alimente FFS006X-01, vidare uscata/umeda, functie pulse
15.01.2011 / 13:34
Citeaza
aceeasi problema am si eu..multe obiecte imi mai trebuie,dar si spatiu mai mult
16.01.2011 / 14:51
Citeazavanilla a spus:
eu miam luat o presa ptr biscuiti, e din metal inoxidabil, are 25 de forme si am luat-o cu 32 de lei, de la un tcm
Cum arata ? si de unde ai luat-o ca nu am inteles...eu mi-am luat cateva tavi cu forme de bradut, inimioara, o tava mai marisoara cu un brad si o tigaie wok
16.01.2011 / 15:40
Citeaza
Ina,ce soacra buna ai!!!
Si eu mi-am luat un wok de curand si imi place foarte mult! La mine e cam plina bucataria,cate un gadget din cand in cand sau cate un silicon. Dar parca as schimba oalele...
16.01.2011 / 20:40
Citeaza
Cea mai importanta achizitie din bucatarie a fost chiar "bucataria". Mobila este facuta de sotul meu (cu ajutorul meu desigur ). Asta este cea mai mare multumire, avand in vedere ca nu suntem tamplari.
19.01.2011 / 13:13
Citeaza
Eu (de fapt sotul)mi a luat un expressor de cafea...asa pot sa savurez o cafeluta buna in timp ce citesc cele mai noi retete postate...
05.05.2011 / 12:34
Citeaza
Eu mi-am comandat niste produse de care am fost foarte multumita, produse de buna calitate, importate si la preturi zic eu destul de bune, niste boluri de sticla pentru mixat, o sticla mai groasa speciala pentru asta, o forma guguluf din silicon, si o tava pentru cuptor. Acum am mai dat comanda de ceva. http://www.pentrucopt.ro/